Артем Неєзжалий
Легенда ЧСП
- Реєстрування
- 28 Гру 2022
- Дописи
- 286
- Реакції
- 81
- Бали
- 31
- Нікнейм лідера/заступника:Іван Громов
- Особистий нікнейм:Артем Неєзжалий
- Суть скарги:Почнемо з того що даний Заступник почав відбирати в меня рушницю яку можна придбати в магазині зброї за наявності дозволу але даний заступник не запитав мій дозвіл та забрав 2 рушниці під предлогом тону що як у кпз зі зброєю але це просто прикриття рп так як її неможливо використати тому він не мав право її забирати йдемо далі даний заступник почав перевіряти мене на наркотики типу я себе поводив якось не так але це просто заради перевірки далі можна побачити порушення а саме перетяг рп на свою сторону в тому що якось в поліції був тест на наркотики далі після проведеного тесту далі ця особа (Іван Громов) провела тест коли він показав невдало він почав казати що це був тільки на Кокаїн хоч якщо подивитися на відігровку данного громадянина там було написано тест на наркотичне спʼяніння але коли він побачив що невдало щоб все таки мені ще виписати статтю він сказав що це було на кокаїн і сказав що далі буде на маріхуану хоча це перетяг рп на свою сторону так як тест на наркотики показує чи є наркотики а нема такого що він на різні види так як видів наркотиків дуже багато і тоді з такою логікою можна робити на безліч кількість ні хто же не робить тест на алкогольне спʼяніння по типу спочатку на пиво потім на водку потім на вино та шампанське тощо тому я це вважаю предвзятим ставленням та перетином рп на свою сторону а також хочу сказати щодо мого відключення світла спочатку Заступник каже можливо в мене було щось зі світлом а потім після розгляду Адміністратора не згоден з ним хоча сам же і написав що можливо світло а також хочу прикріпити скріншот переписки з моїм адвокатом який тоді знаходився з ними
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Доказ 1 Доказ 2
- Дата походження:05.09.24