Розглянуто Іван Громов, Тоні Хофман / Блокування

• Автор теми Макс Ретург
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ретург

Гість
  1. Нікнейм гравця: Іван Громов, Тоні Хофман
  2. Особистий нікнейм: Макс Ретург
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація, прошу заблокувати мій Аккаунт Макс Ретург id673582 до вияснення або до мого особистого підтвердження що особисто я хочу його відновити, на період 6000 днів. Причина цьому є продаж компютера і не видалення гри де залишено автоматичний вхід і пароль через мій поспіх і щоб адміністрація не вважала це як продаж аккаунту прошу заблокувати його до того моменту коли я можливо знову буду грати. Дякую.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 11.11.2023

Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
231
Реакції
53
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Іван Громов, Тоні Хофман
  2. Особистий нікнейм: Макс Ретург
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація, прошу заблокувати мій Аккаунт Макс Ретург id673582 до вияснення або до мого особистого підтвердження що особисто я хочу його відновити, на період 6000 днів. Причина цьому є продаж компютера і не видалення гри де залишено автоматичний вхід і пароль через мій поспіх і щоб адміністрація не вважала це як продаж аккаунту прошу заблокувати його до того моменту коли я можливо знову буду грати. Дякую.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 11.11.2023
Шановні Адміністратори хочу вас попросити його ЗАБЛОКУВАТИ НАЗАВЖДИ І НІКОЛИ НЕ РОЗБЛОКОВУВАТИ ТОМУЩО ВІН ПОГАНА ЛЮДИНА ЯКА ПОРУШУЄ ПРАВИЛА СЕРВЕРУ.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, шановний гравець, ваш обліковий запис тимчасово заблокований.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі