Розглянуто Іван Громов / некомпетентний адміністратор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Іван Громов
  2. Особистий нікнейм: Назар Федюк
  3. Суть скарги: 1)відмова в скарзі 2)видалення доказів в скарзі на адміна. я б назвав це блатом
    я бачу ви любите щоб вам все детально розписали на цілу сторінку, тому добре
    1)мною як гравцем в GTA UKRAINE, була написана скарга на 2 гравців. за мамолюбство (клік на слово) , що не є допустимим, оскільки я був присутній там і все прекрасно чув і за РАСИЗМ (клік на слово) що тим більше не є допустимим навіть в грі, оскільки за расизм у всіх або більшості цивілізованих країнах карають, в тому числі і в Україні. І не важливо, сказано це було в мою сторону чи просто в голосовий чат. Оскільки це РП гра, що, по словах ГА, прирівнюється до реальності, то я як законослухняний громадянин побачивши порушення і зафіксувавши його, пішов написати заяву в Поліцію(в даному випадку скаргу на форум), що не є заборонено. скарга від 3 лиця? я не брав чуже відео і не писав скаргу від імені іншого гравця якого образили, тому навряд це можна прирівняти до скарги від 3 лиця. в реальності також не напишеш скаргу від імені іншої особи а пишеться від свого імені що документально зафіксовано і не важливо що скоїли правопорушення не проти мене а проти іншої людини, це є цілком законним і не забороняється будь яким регламентом МВС. Адміністратор по нікнейму Владюша Стоун відмовляє в скарзі по причині "скарга від 3 лиця", що не є таким. якщо є таким, то поставте примітку "скарга від 3 лиця це не тільки заборона писати скаргу від імені іншої особи, брати чужі відео а ще й заборонено писати скарги якщо порушення було скоєно не проти вас". Тоді все буде прекрасно зрозуміло. До того ж я в скаргу про Расизм добавив ще 1 відео з підписом про Неадекватні висловлювання, яке було сказано в мою сторону і також не одобрили його. + я ще добавив скріншоти відповідей адмінів мені з репорту. Також порушник підтвердив що він говорив це. Просто сказав що це було питання а не ствердження. Дане слово яке там було сказано, воно вже є расистським і це ніяк не виправдовує його дії. Варто самому послухати і зрозуміти. Також було порушення про багоюз або ж спроду ДМ в ЗЗ а саме в Лабораторії(збір петрушки), але даний адміністратор також не покарав за це. Тепер перейдемо до самого головного. даний адміністратор а саме Владюша Стоун видалив всі докази які були відправлені в скарзі і відмовив і не покарав даного гравця, що можна вже вважати блатом або ж відтягування покарання, щоб гравець зміг все своє майно продати або передати комусь/собі на інший акаунт, щоб це все не було забанено. З даним адміністратором закінчили
    2)адміністратор Іван Громов, бачучи мою скаргу на Владюшу Стоуна, відмовив мою скаргу по причині "регламент про заборону скарги від 3 лиця", хоча були і інші порушення зі сторони адміністратора а саме "видалення доказів, редагування скарги" і т.д. Питання: з яких пір адміністрація має право видаляти докази скарги, редагувати чи будь як інше втручатися в цей процес? Я це все з скріншотами і описом написав в скарзі і знову Адміністрація почала видаляти все що там було. Текст і докази які були там відправлені не порушують абсолютно ніяких правил. Ні ігрових, ні форумних і навіть державних. до того ж це не був флуд оффтоп чи ще щось, що б не несло корисної інформації. це були прямі докази що було описано в скарзі. І якщо переглянути інші скарги, то адміністрація не чистила скарги від оффтопу. Тому, на мою думку, це блат, фальсифікація скарги, через знайомство, отримання неправомірної вигоди або ще чогось, щоб гравець не отримав покарання або як я писав вище, встиг передати/продати своє майно. У мене все. Всі відео, скріншоти які були в тих скаргах я надам якщо буде потрібно. Спеціально заскрінив мою скаргу на адміна(весь текст який там було написано), щоб адміністрація знову не видалила і потім не було так, що я типу обманюю і нічого такого не було і як виявилося, я правильно зробив, так як ГА саме це і зробив.
  4. Докази (скріншот/відео): посилання на відмовлену скаргу
  5. Дата порушення: 24.11.23

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
Це одне з повідомлень яке було в скарзі на гравця яку почистив Владюша Стоун. Можна звісно сказати що гравець сам видалив але ґ сильно сумніваюся + пропали мої повідомлення а я їх точно не видаляв
І другий скрін що там залишилося

Вкладення

• Screenshot_20231123_154943_Chrome.jpg
    Screenshot_20231123_154943_Chrome.jpg
    562.5 Кб · Перегляди: 69
  • Screenshot_20231123_212417_Chrome.jpg
    Screenshot_20231123_212417_Chrome.jpg
    1 Mб · Перегляди: 73

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
А ось скріни, текст який був в скарзі на Владюшу Стоуна і скрін що там залишилося. Одним словом Нічого

Вкладення

• Screenshot_20231123_212527_Chrome.jpg
    Screenshot_20231123_212527_Chrome.jpg
    723.3 Кб · Перегляди: 74
  • Screenshot_20231123_212533_Chrome.jpg
    Screenshot_20231123_212533_Chrome.jpg
    565.6 Кб · Перегляди: 69
  • Screenshot_20231123_212540_Chrome.jpg
    Screenshot_20231123_212540_Chrome.jpg
    504 Кб · Перегляди: 71
  • Screenshot_20231124_011457_Chrome.jpg
    Screenshot_20231124_011457_Chrome.jpg
    823.8 Кб · Перегляди: 73
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі