Розглянуто Іван Громов оскарження вердикту для кервівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр-Кнайт

На пенсії
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
195
Реакції
65
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Іван Громов
  2. Особистий нікнейм: Олександр Канапка
  3. Суть скарги: забанив мене на 14 днів за злив фракції хоча злива фракції не було тому що там є повторні скарги та є відхилені та скарги на одну і туж саму людину прошу перерозглянути
  4. Докази (скріншот/відео): Жмяк
  5. Дата порушення: 20.10.23

Олександр-Кнайт

На пенсії
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
195
Реакції
65
Бали
31
Ще після бану Максим Марценкевич Ілля Базанюк та Роман Руднік почали провокувати мене в телеграмі почали сміятись і тд.... (( нище прикріпляю силки на провокацію )) тик і тик
Я хотів б побачити вас якщо вас провокували кожен день, які були б ваші дії?
Прошу адміністрацію зняти з мене покарання та видати покарання СБУшникам за їхню поведінку.
Я впевниний що на сервері, таких СБУшників не кожен хотів бачити щоб їх провокували ще шантажирували в діскорді і тому подібне.
Дякую за розуміння надіюсь на зняття покарання!

Останнє редагування:

Роман Малюк

02 | Колишній нардеп
Реєстрування
19 Сер 2023
Дописи
24
Реакції
12
Бали
11
Ще після бану Максим Марценкевич та Роман Руднік почали провокувати мене в телеграмі почали сміятись і тд.... (( нище прикріпляю силки на провокацію )) тик
Прошу адміністрацію зняти з мене покарання та видати покарання СБУшникам за їхню поведінку.
Я впевниний що на сервері таких СБУшників не кожен хотів бачити щоб їх провокували ще шантажирували в діскорді і тому подібне.
Не флудіть.

Дякую

Максим Марценкевич

Поважний гравець
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
190
Реакції
215
Бали
88
Ще після бану Максим Марценкевич та Роман Руднік почали провокувати мене в телеграмі почали сміятись і тд.... (( нище прикріпляю силки на провокацію )) тик
Я впевниний що на сервері таких СБУшників не кожен хотів бачити щоб їх провокували ще шантажирували в діскорді і тому подібне.
1. Особистий телеграм це не офіційний ресурс і тому видавати покарання за провокацію немає сенсу.
2.На разі провокації ідуть з вашої сторони(купа скарг за дрібні порушення)
3. За ваші скарги вас і відкидають : )

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі