Зачинено Іван Громов перевищення службових повноважень та маніпуляція фракціями

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артемка Радонежский

Голова ГО "Народна самооборона"
Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
118
Реакції
115
Бали
46
1. Іван Громо
2. Артем Радонежскький
3. Суть скарги. Пан Іван Громов перебуваючи на посаді керівника відділу евакуації відкрито маніпулює особистим складом НПУ. Хочу повідомити, що до сьогоднішнього дня не було лідера НПУ а саме Марія Громова перевелася до СБУ а з вищого керівного складу залишився тільки пан Громов. Згідно законодавства пан Громов не переймав на себе забов"язання лідера чи ТВО. Тим сами не мав і не має права видавати посади і видавати догани працівникам НПУ. Бо по посаді він керівник Групи евакуації і понижувати чи підвищувати може тільки своїх підлеглих.
Сьогодні пан Громов показав низький рівень кваліфікації і на мої дії як співробітника НПУ а саме евакуація транспорта Почав відверто в грубій формі виражатися і присутності інших працівників. Після чого Видав 2 догани та понизив в званні. На мої заперечення, що керівник відділу евакуації не може видавати догани керівнику КОРДу я почув відповідь, що він зам лідера і підполковник і він може робити все.
ок. Згідно правил проекту мною було вирішено написати заяву в прокуратуру бо це РП процес і він не потребує втручання адміністрації але виявив одну суттєву проблему яку вирішити без втручання адміністрації неможливо. а саме.
Всі звіти, всі призначення на посади проводяться в Телеграм каналі НПУ К який створила пані громова. і який по суті не відноситься до проекту ГТУ УА.
І пан Громов скористався цим та видалив всі звіти. призначення на посади. заяви і тд. Що по своїй суті відверто говорить про маніпуляцію. Хоча пані Громова по своїй суті не маї ніякого відношення до НПУ на зараз.
І якщо згідно правил проекту група в Телеграм не відноситься до проекту ГТА УА то всі призначення та дії в ній являються не законними.

Останнє редагування модератором:

Артемка Радонежский

Голова ГО "Народна самооборона"
Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
118
Реакції
115
Бали
46
Скаргу можна закривати в односторонньому порядку. Дякую

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі