Валік Вайт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 18 Гру 2023
- Дописи
- 210
- Реакції
- 259
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора: Іван Громов
- Особистий нікнейм: Дарина Лицюк
- Суть скарги: Мені видали відказ по скарзі (тиць) (покарання було видано вірно), після чого я переподав скаргу і отримав вердикт від Сергія Коваленко (тиць). Я написав розкаяння мені відказали в ньому (тиць). Я попросив ГА видалити мій аккаунт Валік Янко. Після чого я зайшов на свій другий акканут (твінк) Дарина Лицюк. Почав розвиватися, в день судної ночі я неадекватно висловився (тиць). Я подав скаргу що не згідний з покарання [ ГА ] Іван Громов. Після чого ГА розглянув скаргу і виніс вердикт що покарання було видано вірно. Пізніше я подав ще одну скаргу на ім'я Іван Громов ДЛЯ КЕРІВНИКА (тиць), і сам ГА Іван Громов її розглянув. В наступній ситуації дівчина була у мене в гостях і зайшла через мій комп'ютер на свій аккаунт. Вона трошки пограла і стала АФК після чого до неї тепнулись 2 адміна ( один Тарас Маслюк а другий вроді Іван Кучин ) і гукали її щоб вона зайшла в діскорд 02 сервера (тиць). По причині передача аккаунта, ми разом зайшли в дзвінок з мого аккаунта в діскорді (valik809). Ми сиділи говорили 2-3 години за наші аккаунти. В ході розмови я задав таке питання ,, чи дівчана будучи у мене в дома може грати з мого комп'ютера на своєму аккануті '' Адміністрація сказала що це не буде вважатися передачою аккаунта. Пройшов тиждень і закинули на мене скаргу на форумі (тиць), хотя це дівчана була у мене дома і грала з мого комп'ютора на своєму аккаунті, а в мене діскорд включений 24/7. На наступний день адміністратор Іван Кучин написав мені в пп у діскорді (тиць). Я перейшов у діскорд розказав ситуацію що я не граю а грає дівчина на своєму аккаунті. Після чого Іван Кучин закликав ГА Івана Громова, він не розібравшись в ситуації сказав видати бан на 6000 днів за передачу аккаунта, моїй дівчині під ніком Олександра Янко. На мою думку ГА Іван Громов сливає з сервера мене і мою дівчину. Дякую заздалегіть! Детальніше можу показати докази в діскорді valik809
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 02.03.2024