Схвалено Іван Громов/ чекаю на відповідь від червоної Адміністрації з знанням ПДР в реал житті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Іван Громов
  2. Особистий нікнейм: Назар Федюк
  3. Суть скарги: не згідний з вердиктом від ГА адміна. 1)якщо я не правий і повинен був пропустити службове авто, то це ніяк не дає право стріляти по моїй машині. тим більше коли адмін заговорив про реальне життя. хто в реальному житті після того як його не пропустять почне стріляти по машині? як людина яка сидить за кермом може так прицільно стріляти з вікна автомобіля при тому керувати транспортом. чому тоді ЗСУшник виїхав на зустрічну полосу? це все правила ПДР за якими повинна слідкувати поліція.... тепер повернемося до початку а саме до ПДР, якщо адмін так хоче. сподіваюся перевірить адмін у якого є водійське посвідчення з певним досвідом на дорозі і він знає правила пдр. 1)я не мав пропустити цей автомобіль, так як у мене головна дорога а він виїжджає з прилеглої до дороги території. відповідно він зобовязаний мене пропустити . є таке поняття як "перешкода справа". 2) машина зсу це такий самий транспорт як і всі інші і правила до них такі ж. виключення: якщо він їде з конвоєм який його супроводжує і відповідно з включеними мигалками. а на відео не було нічого. ні конвою, ні мигалок, ні тим більше іншої особи яка б його супроводжувала, тому ця машина це звичайний автомобіль як і всі інші на дорозі. Повторюся: стрільба по моїй машині була? була. Я якось його, як ви любите писати, спровокував? ні. Порушення очевидно. а те що написав у відповіді цей адміністратор, означає що кожен гравець якого не пропустили може відкрити вогонь по іншому гравцю, тому після скарги яку відмовив адмін, чекайте на скарги що по ним стріляють, тому що гравець не пропустив їх і відповідно адміністрація повина відмовити, якщо там було порушення ПДР. У мене все. всього найкращого
  4. Докази (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...гідний-з-її-розглядом-скарги-на-адміна.93952/
  5. Дата порушення: 11.1.23
    1699687079693.png

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Головний Адміністратор перерозглянув скаргу, було проведено бесіду.
Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі