Розглянуто Іван Даркхоменко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Мітчелл

☢️ СБУ у відставці ☢️
Реєстрування
25 Лис 2024
Дописи
19
Реакції
5
Бали
8
  1. Нікнейм гравця: Іван Даркхоменко
  2. Особистий нікнейм: Марк Мітчелл
  3. Суть скарги: не повний фрапс, введення в оману адміністрації, також не розібравшись в ситуації, навіщо все таки я почав переслідування гравця Саша Шалений (227294). Без попередження, вимоги зупинитись (як він написав в своїй скарзі) і відігравання будь якого рп почав стріляти по моєму гелікоптеру, коли я не ніс ніякої потенційної загрози (DM car). На хвилинку зверну увагу, Саша Шалений дбшив на мопеді і самих співробітників ЗСУ, на що уваги звернуто не було, я вирішив його провчити і побалакати чого він це робить на що Іван Даркхоменко підходить з тайзером і командує мені "Відставити!" (1 відеозапис). Іван Даркхоменко (Павло Колупайло) побачивши мене, дістає зброю без ніякого навіть маленького рп починає стріляти на ураження (2 відеозапис) Визнаю свою провину в цій ситуації, але Іван Даркхоменко не повинен залишитись без відповідальним.
  4. Докази (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Марк-Мітчелл.332210/
  5. Дата порушення: 10.10.2025

Владислав Дракула

Ст. Адміністратор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
380
Реакції
284
Бали
98
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт гравець Іван Даркхолменко [228479] отримує покарання за Порушення правил UKRAINE GTA 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються та 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 80 хвилин
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі