Зачинено Іван Дробязко | Нон рп дії, нон рп коп, порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
28
Реакції
15
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Іван Дробязко#3233, Максим Комісарим#10783 | ід 1054(нік не видно)

2. Особистий нікнейм: Максим Зеленський

3. Суть скарги: Багато порушень зі строни СБУ м. Дніпро, такі як: Нон рп дії, нон рп копи, розшук без причини, стрільба без причини. Відео №1: Ми були біля НПУ відїжали від нього, він почав стріляти, видно поломану машину + як він йде і цілиться. Відео №2: Вони нас побачили, почали стріляти без попередження, потім догнали так само без попередження розстріляли нас без зброї. Відео №3: 1:27 нас починає бити якийсь чел без форми, після чого вони починають стріляти по моїй машині, також 1:55 він каже що пам'ятає нас, але він не бачив нашого паспорта та й нас самих майже не бачив також, тільки коли вбивав. Далі можете побачити як ми з ними сваримося чому вони нас вбивали і чому розстріляли машину, також я прошу гроші за лікування, вони ігнорують. Відео №4(фрапс случайно виключив, зразу включив)0:27 я прошу гроші за ремонт машини, вони ігнорують, схоже на афк в формі. Ну а покарання я думаю вже на розсуд адміна. Прошу покарати максимально суворо їх, адже їхня фракція постійно чудить якусь дічь

4. Особисті докази (скриншот/відео):*
ТИК1* *ТИК2* *ТИК3* *ТИК4*

5. Дата порушення: 05.05.2023

Ivan Drobiazko

Магістр Мрій
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
11
Реакції
0
Бали
4
!Оффтоп! На 4 Відео Я Показував Фрапс де ви нарушали, Также в вас є Сам фрапс який вас зливає як ви нас Дбшили, Оскорбляли.

Ivan Drobiazko

Магістр Мрій
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
11
Реакції
0
Бали
4
!Оффтоп! Богдан Згоден Виплачувати ми Не чого не будемо тому що з вашої Сторони ще більше Нарушение чім на нашій Наша Жалоба: Кликабельно.

Ivan Drobiazko

Магістр Мрій
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
11
Реакції
0
Бали
4
На 3 відео мене била людина від СБУ ігнор, автомобіль ломали від СБУ видно ігнорування прошу покарати їх по заслугам!
!Оффтоп! Вас Вбивала Люди тому що ви Її Давили також і їй надоїло, Начала розбиратись, Смысл Жалобы не понял Все доказательства ведут на вас, Видео Обрезано, Ваши нарушение не сняты, Тайм код С Растрелом Автомобиля Была погоня она тоже обрезана. Ещё Раз Извиняюсь За Оффтоп, Жду Вердикта Администратора.

Майкл Хоффман

Ст.Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
947
Реакції
174
Бали
103
Вітаю!

На розгляді!

Майкл Хоффман

Ст.Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
947
Реакції
174
Бали
103
Передано ГС/ЗГС Держ

Роман Дрогба

Слава Україні!!!
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
133
Реакції
58
Бали
28
Розглянувши абсолютно всі докази спочатку хотів покарати абсолютно всіх учасників даної скарги.
Пізніше побачив що частину з них уже покарано, тому виношу наступне рішення.
Працівник СБУ з ID 1054 отримує догану за стрільбу з водійського сидіння, решта дій були вірні!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі