Розглянуто Іван Дуня, Андрій Блащина, Олексій Старк, Міса Амане, Максим Ханзо, Марічка Блащина//ДМ/ОСК

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
21
Реакції
30
Бали
13
1. Нікнейм гравця: Іван Дуня, Андрій Блащина, Олексій Старк, Міса Амане, Максим Ханзо, Марічка Блащина
2. Особистий нікнейм: Леонід Биков
3. Клан порушника: Toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Фракція - ЗСУ
5. Суть скарги: Їхали з БП, зупинили автівку через порушення комендантської години, Андрій Блащина почав казати що в нього є перепустка і типу почав її пред'являти ( нажаль записувати почав пізніше). підбіг Іван Дуня та почав посилати, після чого вийшов з автівки Андрій Блашина та дістав автомат по РП. Декілька разів було наказано покласти зброю на підлогу, але вогонь ніхто з ЗСУ не відкривав, і без всякої причини почали по нам стріляти.
6. Особисті докази (скриншот/відео): Доказ
7. Дата порушення: 05.05.2023

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,994
Реакції
1,197
Бали
253
1. Нікнейм гравця: Іван Дуня, Андрій Блащина, Олексій Старк, Міса Амане, Максим Ханзо, Марічка Блащина
2. Особистий нікнейм: Леонід Биков
3. Клан порушника: Toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Фракція - ЗСУ
5. Суть скарги: Їхали з БП, зупинили автівку через порушення комендантської години, Андрій Блащина почав казати що в нього є перепустка і типу почав її пред'являти ( нажаль записувати почав пізніше). підбіг Іван Дуня та почав посилати, після чого вийшов з автівки Андрій Блашина та дістав автомат по РП. Декілька разів було наказано покласти зброю на підлогу, але вогонь ніхто з ЗСУ не відкривав, і без всякої причини почали по нам стріляти.
6. Особисті докази (скриншот/відео): Доказ
7. Дата порушення: 05.05.2023
Шановна адміністрація надайте мені час до завтра приблизно до обіду та я також надам вам фрапс що держ організація як ЗСУ перша відкрила огонь в нашу сторону

Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
21
Реакції
30
Бали
13
Шановна адміністрація надайте мені час до завтра приблизно до обіду та я також надам вам фрапс що держ організація як ЗСУ перша відкрила огонь в нашу сторону
На відеодоказі чітко видно, що вогонь почали перші ОПГ, також всі знаходились на дистанції де звуки пострілів було б чутно

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Вітаю, взяв скаргу на розгляд. І у вас є 12 годин щоб надати відео доказ

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,994
Реакції
1,197
Бали
253
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
21
Реакції
30
Бали
13
Ось надаю вам відео доказ. Та на відео видно що зі сторони ЗСУ куля вилетіла перша
На відео немає чіткого доказу що першими вистрілили ЗСУ, поєднавши два відеодокази чітко просматрюєтся ДМ з боку ОПГ, а якщо уважно придивитися, то чітко видно, що перший постріл був з дороги, там де знаходилась Міса Амане, Тайм код: 0:24-0:26

Останнє редагування:

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,994
Реакції
1,197
Бали
253
На відео немає чіткого доказу що першими вистрілили ЗСУ, поєднавши два відеодокази чітко просматрюєтся ДМ з боку ОПГ, а якщо уважно придивитися, то чітко видно, що перший постріл був з дороги, там де знаходилась Міса Амане, Тайм код: 0:24-0:26
Госница ти що не бачиш що на відео не видно що на дорозі була Міса Амане. Де ти її побачив на дороге я не знаю там тільки видно як вона підбігає до мене взаді і відразу відходить

Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
21
Реакції
30
Бали
13
Госница ти що не бачиш що на відео не видно що на дорозі була Міса Амане. Де ти її побачив на дороге я не знаю там тільки видно як вона підбігає до мене взаді і відразу відходить
По-перше на вашому відеодоказі саме видно куди вона відбігла.
По-друге на обох відеодоказах чудово видно що всі люди з ЗСУ знаходяться біля автівок або в стороні Блокпосту Харків - Гостомель, в тій стороні, з якої був перший постріл, знаходилися тільки члени клану Тoxic.
По-третє шановна адміністрація, прошу звернути увагу як людина спілкується в грі і на форумі.

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Вітаю, переглянувши відео я не можу побачити хто перший почав стріляти. Якщо є відео з іншого ракурсу подайте жалобу заново.
Гравці Іван Дуня 9888 отримає покарання 6.6. Надмірне вживання нецензурних слів та виразів. [ мут 30 - 120 хвилин ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі