Відмовлено Іван Караушу / Фарм ЗП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даніїл Виноградар

Новий гравець
Реєстрування
5 Тра 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Караушу
  2. Особистий нікнейм: Даніїл Виноградар
  3. Суть скарги: 10.05 Караушу Іван видав мені Варн за "Фарм ЗП". Глобально - я не розумію, як ви плануєте і надалі розвивати проект з такими покараннями. Я маю досвід гри на 5+ РП серверах, в т.ч. "Hard RP", але такі покарання бачу вперше. Був дуже радий, що з'явився достойний проект в українському ігровому суспільстві, але совковість і перегиби адміністрації залишились, як і у наших східних сусудів. Якщо ви хочете звільнити сервер для більш активніх гравців - кікніть АФКшників, якщо треба. Якщо ваша задача збільшити дохід від донату - нехай мод кікає автоматично чи зменшує суму ЗП і т.д. До речі, доначу я достатньо, щоб мені не пред'являли за "Фарм ЗП".
    Я не згодний з цим покаранням по декільком причинам:
    1) Давати Варн за АФК - це повна маячня;
    2) Я не займався фармом, бо в цей час займався подачею рапорту на підвищення в СБУ К;
    3) Я не отримував ЗП чи PayDay взагалі, тобто ніякого доходу від мого АФК просто немає.
    Я сподіваюся, що це була помилка і вища адміністрація серверу підтвердить оскарження. Бажаю успіхів в розвитку сервера.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 10.05.24

Даніїл Виноградар

Новий гравець
Реєстрування
5 Тра 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
З огляду на вищеперераховані пункти, прошу скористатися статтею офіційних правил: «1.6 Адміністрація сервера може розглядати індивідуальні випадки, які не вписуються в правила, і приймати рішення відповідно до ситуації» та помʼякшити покарання, тому що, навіть при покритті варну донатом я не зможу повернутись до організації, в якій перебував. Та особливо врахувати той факт, що я не мав на меті заробляти кошти на АФК чи ще будь-яким чином впливати на фінансове чи інше положення персонажу, а також мати нечесну перевагу над іншими гравцями. Прошу також врахувати, що я не маю будь-яких попереджень чи покарань іншого характеру, не порушую РП режим та правила серверу.
Сподіваюсь на справедливо вирішення ситуації. Дякую!

Іван Караушу

02 | Західна Україна
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
24
Реакції
16
Бали
6
Шановний, Якщо Ви грали на 5+ РП серверів, то вкінці //by Максимов не побачили?
Покарання видано мною, але факт порушення помітив інший Адмін. Не на того скаргу пишете :)

Даніїл Виноградар

Новий гравець
Реєстрування
5 Тра 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
Шановний, Якщо Ви грали на 5+ РП серверів, то вкінці //by Максимов не побачили?
Покарання видано мною, але факт порушення помітив інший Адмін. Не на того скаргу пишете :)
Дякую за Ваш коментар, Іване, але, по-перше, я не знаю хто такий Максимов і як його повний нікнейм. По-друге, я не знаю, хто у вас несе відповідальність за видане покарання. Адмін, що видав, або який повідомив про порушення. Я був адміністратором ще у 2018-2019 році на SRP (не реклама, бо проект - ні про що). Так от, той хто виносив покарання за нього й відповідав і збирав потім докази з адміністратора, що передав інформацію.
Якщо потрібно - я можу переподати скаргу. Скажіть тільки повний нікнейм адміністратора, будь ласка.

Іван Караушу

02 | Західна Україна
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
24
Реакції
16
Бали
6
Дякую за Ваш коментар, Іване, але, по-перше, я не знаю хто такий Максимов і як його повний нікнейм. По-друге, я не знаю, хто у вас несе відповідальність за видане покарання. Адмін, що видав, або який повідомив про порушення. Я був адміністратором ще у 2018-2019 році на SRP (не реклама, бо проект - ні про що). Так от, той хто виносив покарання за нього й відповідав і збирав потім докази з адміністратора, що передав інформацію.
Якщо потрібно - я можу переподати скаргу. Скажіть тільки повний нікнейм адміністратора, будь ласка.
Все добре, при розгляді - розберуться

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,268
Реакції
716
Бали
213
Вітаю, рощглянувши Вашу скаргу, можу винест наступний вердикт:
Перший раз Вас кікнули з серверу, з попередженням, що наступного разу у Вас буде WARN.
Перед тим як Вам видали Warn, адмінітратор запитував протягом 5-ти хвилин, чи тут Ви, також писав в чат.

Якщо б Ви писали рапорт на підвищення, Ви б могли почути, що Вас кликали.
3) Я не отримував ЗП чи PayDay взагалі, тобто ніякого доходу від мого АФК просто немає.
Ви перебували на зміні у формі, відповідно отримували заробітню плату.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі