Стас Чортенко
04 Північна Україна
- Реєстрування
- 14 Лис 2023
- Дописи
- 302
- Реакції
- 135
- Бали
- 88
- Вік
- 17
1. Ваш нікнейм: Стас Чортенко
2. Нікнейм порушника: Іван Кульн, Виктор Бандана
3. Назва клану порушника: LEGION
4. Суть скарги: Зайшов у гру вперше за довгий час. Стояв на вокзалі в AFK, до мене підійшли два гравця з крайма та увели мене в двір. Там вони почали пускати мене по кругу та грабити. Вважаю це порушенням правил викрадення та пограбування.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
- перша частина, порушенян від Іван Кульн
- друга частина, порушенян від Іван Кульн
третя частина, порушенян від Виктор Бандана
6. Дата порушення: 25.02.2026
2. Нікнейм порушника: Іван Кульн, Виктор Бандана
3. Назва клану порушника: LEGION
4. Суть скарги: Зайшов у гру вперше за довгий час. Стояв на вокзалі в AFK, до мене підійшли два гравця з крайма та увели мене в двір. Там вони почали пускати мене по кругу та грабити. Вважаю це порушенням правил викрадення та пограбування.
3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил.
4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин
4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин
Можливо ще щось, а можливо я лишнього накидав
3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил.
4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин
4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин
Можливо ще щось, а можливо я лишнього накидав
6. Дата порушення: 25.02.2026