Відмовлено Іван Лакер || Торговий чат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Сер 2022
Дописи
175
Реакції
123
Бали
46
Вік
24
Адреса
Дніпро
1. Анастасія Мальборо
2. Іван Лакер
3. 26.09.22
4. Мут за порушення торгового чату
5. Скріни 6. Пояснювальна записка: я була на ванної Апокаліпсиси, мене викинуло з гри, після чого я шукала всіх, щоб повернутись у івент (рп), написала у чат що продам табличку «де усі» щоб хтось сказав куди мені їхати. Зверніть увагу, я табличку продавала і нікого не ображала. Мені дали мут.

6.8 Образа,кривда гравців. [Мут 30-160 хвилин]

Примітка: Образи у торговому чаті за допомогою обходу образи по типу "продам табличку "Вася Пупкін ***********************************" - також карается мутом

6.22 Заборонено використовувати торговий чат в особистих цілях: (Реклама промокодів, спілкування, оголошення про набір в сім'ю тощо). [Мут 30 / 60 / 120 хвилин]

Примітка: Дозволяется писати "Продам перепустку до клубу/на спектакль гурту "назва клубу/гурту" (Писати про те, що йде НАБІР заборонено)

6.23 Заборонено порушувати загальні правила чату у торговому чаті (МГ, Спам, Капс, образи, тощо). [Мут 60 - 120 хвилин]

Примітка до 6.23: Заборонено продавати\купувати, просити лайки у Дії говорячи про це у прямому контексті

Приклад (як правильно): Продам футболку фірми "лайк"
при продажі майна суму вказувати у тисячах, гривнях (заборонено писати сумму у вигляді 25к,100к(як приклад).

Приклад(як правильно): Продам будинок у м.Харків за 100 тисяч гривень.

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
Писати "де всі" через табличку це порушення правил торгового чату, усі питання - через репорт. Запитаю у адміністратора чи є в нього доказ вашего порушення, якщо нема отримає попередження, якщо є то нічого не отримає, але покарання видано правильно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі