Розглянуто Іван Лакер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Ваш ігровий нік: Остап Ковальчук
Ігровий нік адміністратора: Іван Лакер
Причина покарання: ПГ + МГ
Суть скарги: Хочу будь ласка побачити докази мого порушення, ще я не згідний з вердиктом адміністратора, він переглянув скаргу та надав покарання мені та Коля Кальян, а іншим? Данило Соловій, Алек Левандовский? Обзивання не рахуються?
Ось силка на скаргу https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/СБУ.9893/#post-30880
Дата видачі покарання: 15.09
Скриншот видачі покарання:-
Готовий відповідати у разі обману: Так

Данило Ливандовський

Новий гравець
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
10
Реакції
1
Бали
6
Ваш ігровий нік: Остап Ковальчук
Ігровий нік адміністратора: Іван Лакер
Причина покарання: ПГ + МГ
Суть скарги: Хочу будь ласка побачити докази мого порушення, ще я не згідний з вердиктом адміністратора, він переглянув скаргу та надав покарання мені та Коля Кальян, а іншим? Данило Соловій, Алек Левандовский? Обзивання не рахуються?
Ось силка на скаргу https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/СБУ.9893/#post-30880
Дата видачі покарання: 15.09
Скриншот видачі покарання:-
Готовий відповідати у разі обману: Так
При затриманні маємо повне право використувати мати, ти хоть бачив як СБУ роблять облави? Вони стукають у двері, і кажуть «Вітаю, я працівник СБУ, дозвольте зайти у Ваш дім та затримати Вас?» Це рп процесс

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
При затриманні маємо повне право використувати мати, ти хоть бачив як СБУ роблять облави? Вони стукають у двері, і кажуть «Вітаю, я працівник СБУ, дозвольте зайти у Ваш дім та затримати Вас?» Це рп процесс
Ви працівник СБУ, а саме ви "Данило Соловій", якій найбільше маленький хлопчик ви найбільше багато говорили матів, та інших непотрібних слів щоб принизити гідність, тому і ви кажете що ви "маєте повне право використовувати мати"

Тревор Скотт

юпійо юпіє
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
177
Реакції
79
Бали
31
А ты в дом заходил?

Тревор Скотт

юпійо юпіє
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
177
Реакції
79
Бали
31
А, и, да, облава опаснооо преступника? Думаешь СБУ к любомв залетает стреляя в верх и крича матом?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі