Розглянуто Іван Мураш, Соня Хелл, Іван Громов/ не згідний з покаранням/ для червоної адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Мураш, Соня Хелл, Іван Громов
  2. Особистий нікнейм: Назар Федюк
  3. Суть скарги: не згідний з покаранням + некомпетентність, а саме: відсутність знань термінів, що і призводять до таких дій. враховуючи те, що ГА вже не перший раз перевіряє скарги і виносить невірний вердикт через відсутність знань тим самим доказуючи мені зворотнє, за що і отримував покарання
    Почнемо по черзі на кожного адміністратора

Іван Мураш
    Видав бан за ніби то образу в його сторону, хоча нічого образливого сказано не було. сказане мною не було навіть обговоренням дій адміністратора. просто текст який не дискримінує його як адміністратора, не ображає його політичні, сексуальні, моральні, етичні чи особисті кордони. Написане мною було таке "не всі такі близькі з ГА як Іван Мураш. Такі нєжності між ними))". Враховуючи те, що вони справді близькі, судячи з того як вони спілкуються між собою. Можливо вони друзі, родичі, можливо сексуальні партнери(я не засуджую це. я не гомофоб), але сторонній людині навряд скажеш "Поцілував смачно твого рота", що зафіксовано а не взято з повітря. Відео тут 2:50
    Соня Хелл
    Судячи зі слів ГА а саме "Ваш обліковий запис був заблокований за рекламу стороніх проектів у віп чаті назавжди, з чим можу вас привітати. Адміністратор Соня Хелл видала покарання вірно, що оскарженню теж не підлежить". Не згідний з покаранням, тому що все що було написано ніяк не може бути рекламою. Можливо докази які вона надала ГА були вирвані з контексту, що дуже сильно може міняти суть написаного. А суть була така. Адміністрація вже 3 дні піряд садить в тюрму на 30хв половину сервера, де якийсь гравець написав щось типу такого "я чуть чуть заїхав на траву а ви вже садите за таке".(текст може бути іншим, оскільки в мене немає скрінів чату, але суть така), після чого гравці почали говорити що на інших проєктах немає таких правил що і я підтвердив, оскільки грав на одному рп проєкті САМП дуже багато років, який був топ 1 країн колишнього совка, але після 24 лютого більшість українців або всі покинули цей проєкт, після чого він розвалився. Я не давав ніяких IP адрес, не закликав залишити цей проєкт і перейти на інший. єдине що я зробив погано і не обдумано, це назвав назву серверу, хоча він має таку назву, що більшість би і не зрозуміли чи це просто слово чи назва. До того ж не я перший почав обговорювати інші проєкти але я впевнений, що інші гравці не отримали бан, хоча писали назву серверів не 1 раз в цей момент. До того ж даний проєкт це МТА а сказано мною було про САМП. Це констатація факту а не виправдання. Я б в житті не рекламував кацапські сервера, оскільки все кацапське мене тригерить, тим більше мова, але я змушений не говорити про це, так як тут заборонено це в правилах. Я не перший день граю тут, у мене є віртуальні гроші, донат, майно яке було б по дурному втрачати на рівному місці, тому чекаю на відповідь адміністрації
    Іван Громов
    Можливо в нього особиста образа до мене, що він відмовляє в скарзі, яка є очевидною і мала б бути одобрена, але його ЕГО і емоції беруть верх над адекватним розглядом скарги + відсутність знань термінів, що і призводили до того що Ви, червона адміністрація, дали йому попередження за не правильний розгляд скарг, які були написані мною. І ще в тих скаргах, він не визнав свою помилку, а вказав на помилку адміністратора який перевіряв скаргу, хоча він також перевіряв і також розглянув її що адміністратор видав покарання вірно і відмовив у моїй скарзі. або ж адмін просто не перевіряє скарги на адміністрацію а відмовляє автоматично, довіряючи адмінам, які відповіли в скарзі
    Ось перша одобрена скарга на ГА
    Ось друга одобрена скарга на ГА

У мене все, чекаю на розгляд від Червоної Адміністрації
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клік
  5. Дата походження: 10.12.23
1702295086120.png
1702295093834.png

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, всі докази ваших порушень були надані червоній адміністрації, вона обов'язково ознайомиться та винесе вердикт.

Коментар від ГА: Вважаю, що це не нормально, писати в сторону старшої адміністрації, про якісь там "ніжності з ГА", що конкретно образило адміністратора, за що ви понесли відповідне покарання, в першу чергу це нешанобливе ставлення до Адміністрації.

По друге: Коли ви граєте на україномовному проєкт, у вас є чітко прописанні правила, що реклама та згадування інших проєктів, а тим паче країни агресора, це не є нормальним, за що ви понесли відповідне покарання.

Адміністрація Західної України є компетентною та ерудованою, яка добре ознайомлена з правила проєкту та термінами видачі покарань. Порушень зі сторони адміністрації Головним Адміністратором не було виявлено.

Очікуйте відповіді від керівництва проекту UKRAINE GTA. Бажаю вам гарного дня та мирного неба над головою.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Покарання буде скорочено до 3-х днів блокування.
Згадка других проектів, тим паче російський, є недопустимим.

Щодо того що ви писали у VIP чаті, це теж недопутсимо, до чого це було написано? Не зрозуміло.
В цілому адміністрація відреагувала вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі