Відмовлено Іван Мураш / неадекват

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Іван Мураш
  2. Особистий нікнейм: Назар Федюк
  3. Суть скарги: неадекват. бан без причини. що в тому "такі нєжності між ГА" є образою? не я говорив "Поцілував смічно твого рота" а ГА до Мураша. Чекаю відмову від ГА, щоб відправити знову червоній адміністрації, а то вони дуже добре люблять один одного
  4. Докази (скріншот/відео):
    1702227830624.png
  5. Дата порушення: 10.12.23

Вкладення

• 1702227776539.png
    1702227776539.png
    2.2 Mб · Перегляди: 64

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
щоб було цікавіше, чекаю відповідь з текстом "Наклеп" а потім залию ще одну скаргу де надам докази)

Соня Кєлліні

ЗГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
19 Лют 2023
Дописи
1,751
Реакції
557
Бали
253
Поводили себе неадекватно ще й давали рекламу стороніх проектів!

Очікуйте відповіді ГА та ЗГА

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
Неадекватно поводить себе адміністрація коли садить половину сервера. ніякої реклами не було, а порівняння з правилами мта і самп проєктами. їх любязності не означає що я його якось образив

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
я розумію, що більшість тут людей це діти або неосвічені дорослі, але ось тлумачення слова Образа
Обра́за — зневажливе висловлювання, негарний вчинок і т.ін., що спрямовані проти кого-небудь, і викликають у нього почуття гіркоти, душевного болю.
Тепер порівняйте значення слова Образа і мій текст "такі нєжності між ними))", враховуючи те, що це не наклеп а констатація факту. сторонній людині навряд говорять "Поцілував смачно твого рота"

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Адміністратор це в першу чергу людина, яка вам допомагає у вирішенні ваших проблем, ви не маєте жодного права ображати його та казати про "такі нєжності між ГА". Адміністратор Іван Мураш видав покарання вірно, оскарженню не підлежить.

Ваш обліковий запис був заблокований за рекламу стороніх проектів у віп чаті назавжди, з чим можу вас привітати. Адміністратор Соня Хелл видала покарання вірно, що оскарженню теж не підлежить.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі