Відмовлено Іван Петрікін // Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Гром

Military of Ukraine | 𝕋𝕪𝕦𝕓𝕚𝕜𝕚𝔽𝕒𝕞𝕢
Реєстрування
31 Жов 2022
Дописи
140
Реакції
182
Бали
88
Ім'я прізвище: Іван Петрікін(Ivan_Petrukun).
Стать: Чоловіча
Національність Українець.
Ваш вік: 40
Дата та місце народження: 28.03.1992.
Місце поточного проживання: Особистого будинку немає, але живу разом із сім'єю в одному будинку.
Опис зовнішності: Одягнений в білі худі, ноги одягнені в біле трико. Коли виходить на вулицю одягає окуляри. Кульгає на одну ногу.
Особливості характеру: Дуже тихий і таємничий, якщо звертаються за допомогою завжди допомагає (скромний). Завжди може досягти своєї мети.
Небалакучий, але надто балакучий коли намагається довести правду.
Дитинство: Правда сказати пройшло не дуже як і хотілося, коли я народився в сім'ї було занадто мало грошей, щоб мене прогодувати.
У садок так і не пішов, гуляв і веселився на вулиці з такими ж як і я. У 7 років пішов до школи.
Юність і доросле життя: Працював з 13 років у Дядька на фермі (допомагав доглядати корови). Почав приносити гроші заробленими мною до хати. У 16 років закінчив школу добре. Брав участь у кримінальних структурах і отримав поранення в ногу. Був доставлений до свого рідного міста Муріно.
Зараз: Працюю на роботі далекобійники пізніше до цієї роботи працював у поліції пішов через розформу.
Живу зі своєю сім'єю у ЖК Видному лише без батька. Дівчата немає, дітей також немає.
Хобі: Захоплююсь допомогою бідним людям, колекціоную старі авто.

Дмитро Кущовка

Східна Україна l Папа
Реєстрування
14 Лип 2022
Дописи
386
Реакції
72
Бали
46
Раджу прочитати правила написання біографії.
Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі