Ліна Еско
Твоя ідолка.
- Реєстрування
- 4 Лют 2023
- Дописи
- 202
- Реакції
- 250
- Бали
- 108
1. Нікнейм гравця: Іван Прокуратурчик (6201), Степан Бандера (1207), Владислав Бендера (8380).
2. Особистий нікнейм: Ліна Енжинова.
3. Клан порушника: УЛЬТРАС.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Valhalla.
5. Суть скарги: намагалась об'їхати авто попереду, але гравець Іван Прокуратурчик віришив мене підрізати. Коли я поїхала далі, оскільки на той момент чіткого прохання про зупинку авто я не почула, ці гравці вочевидь вирішили мене наздогнати і постріляти по авто (дм кар), я так розумію стріляли Степан Бандера та Владислав Бендера. Далі під час діалогу Владислав Бендера вистрілив по мені (дм), а його товариш Іван Прокуратурчик мене вбив (дм). Наголошую, що на час відсутності мап зелених зон всі кланові війни призупинено, тобто вбивати мене вони не мали права.
6. Докази (скріншот/відео): тиць сюди
7. Дата порушення: 27.12.2023.
2. Особистий нікнейм: Ліна Енжинова.
3. Клан порушника: УЛЬТРАС.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Valhalla.
5. Суть скарги: намагалась об'їхати авто попереду, але гравець Іван Прокуратурчик віришив мене підрізати. Коли я поїхала далі, оскільки на той момент чіткого прохання про зупинку авто я не почула, ці гравці вочевидь вирішили мене наздогнати і постріляти по авто (дм кар), я так розумію стріляли Степан Бандера та Владислав Бендера. Далі під час діалогу Владислав Бендера вистрілив по мені (дм), а його товариш Іван Прокуратурчик мене вбив (дм). Наголошую, що на час відсутності мап зелених зон всі кланові війни призупинено, тобто вбивати мене вони не мали права.
6. Докази (скріншот/відео): тиць сюди
7. Дата порушення: 27.12.2023.