Розглянуто Іван Салайда // DM, DM car

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Чорний

не ЗГА | Центральна Україна
Реєстрування
18 Січ 2023
Дописи
424
Реакції
145
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Микола Чорний
2. Нікнейм порушника: Іван Салайда 208538
3. Назва клану порушника: STALLONE
4. Суть скарги: Ситуація виглядала так: цей чоловік повністю розвалив свою фуру прямо посеред мосту, через що дорога фактично була перекрита. Я рухався своїм маршрутом і в певний момент просто не мав можливості нормально об'їхати цю перешкоду. До того ж у мене все прогрузилося не одразу - через це я не зміг вчасно зреагувати на ситуацію попереду й досить сильно врізався в його транспорт. Після того, як усе сталося, я не поїхав далі й не проігнорував ситуацію - навпаки, повернувся назад із наміром розібратися та навіть допомогти людині. Але замість нормального діалогу чи будь-якої адекватної реакції у відповідь по мені та по моєму автомобілю начали тулити. Чесно кажучи, після такого в мене склалося вкрай негативне враження про цю людину. Я намагався діяти нормально й по-людськи, а у відповідь отримав агресію без жодної причини. Через це настрій був повністю зіпсований, а від самої ситуації залишився лише негатив.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): посилання
6. Дата порушення: 19.05.2026

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,732
Реакції
912
Бали
253
Вітаю шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець Іван Салайда [ID208538] отримує покарання у вигляді муту терміном на 60 хв за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Гравець Микола Чорний [ID75020] отримує покарання у вигляді муту терміном на 30 хв за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Стосовно DM + Dm car, не видно повної ситуації, можливо до цього була присутня провокація від вас тощо
Якщо у вас є повніші докази, будь ласка переподайте скаргу повторно

I Розглянуто I

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі