Розглянуто Іван Флуррі / Бан / Для заступника ГА та ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хикару Хард

Поважний гравець
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
48
Реакції
129
Бали
36
Вік
20
1. Нікнейм адміністратора: Іван Флуррі
2. Особистий нікнейм: Денчик Парасоля
3. Суть скарги: я був з друзями на вч, ми побули там і вийшли з території після чого солдати почали стріляти в нас з снайперки, я за це їх вбив адже вони самі в мене почали стріляти, і це було протягом 5 хвилин, я вбивав їх за те що вони стріляли і в один момент адміністратор Іван Флуррі відкинув мене в деморган за ДМ ( вбивство мез IC-причини ) , але причини є, я був за територією , солдати самі в мене почали стріляти і провокувати. За те що адміністратор відкинув мене просто так в мене накипіло і я назвав його клоуном і терпілою, що не є великою образою, клоун - це робота в цирку він веселить дітей, а терпіла - це жертва злочину і потерпілий. За це адміністратор забанив мене аж на 14 днів, хоча я не називав його наприклад долба*** чи під****, що є великою образою. Прошу вас зняти мені бан та видати мут,бо я дуже хочу пограти поки є вихідні, я дуже хочу зустріти Новий Рік з своїм рідним кланом та улюбленим проектом, а також це мій перший бан за весь час гри, ви самі розумієте, що в мене накипіло через те що мене посадили в деморган просто так і я не хотів якось сильно образити даного адміністратора. Вибачаюсь ,якщо його це сильно заділо, я знаю що зараз їм важко, дякую!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
dsfsfds.jpg

5. Дата походження: 26.12.2023

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Враховуючи що ви визнали свою провину та вибачились заміню вам блокування на мут у чаті, не порушуйте.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі