Розглянуто Іван Хансер // Некомпетентний розгляд скарги // From Minur

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Хансер
  2. Особистий нікнейм: Євген Шмідт
  3. Суть скарги: Адміністратор розглядаючи скаргу відносно мене (** ТУТ **) виносить вердикт і видає покарання в односторонньому вигляді. 16.01.2025 на мене була опублікована скарга відповідно "вбивства без причини". Після того, як я ознайомився з цією скаргою, я виявив, що з боку автора скарги на відео певний час був повністю відсутній звук, а також мікрофон автора скарги був вимкнутий взагалі, через що неможливо було повноцінно оцінити ситуацію та наявність порушень з боку автора скарги, такі як:
    "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
    "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн
    "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
    Виявивши, що порушення з боку автора скарги були приховані, я відразу надав під скаргою повний доказ ситуації (**ТУТ**), де можна чітко спостерігати та чути вище вказані порушення з боку працівника НПУ та факт того, що відбувалась RP-ситуація, яку автор скарги злісно ігнорував.

Під час розгляду скарги адміністратором "Іван Хансер", мені були винесені покарання яких взагалі там навіть і близько не було (в чому можливо переконатись, переглянувши відео-доказ, який я особисто надав нічого не приховуючи **ТУТ**), а саме:
    "Розпал міжнаціональної ворожнечі" - Заборонений прояв нацизму / расизму, прояв ненависті, заснованої на расовій або національній приналежності гравця, якщо сказано комусь в обличчя або в присутності тих, кого ображають. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація. | Мут 80-180 хвилин / Бан 1-14 дні, при повторному порушенні Перманентний бан

Також адміністратор виніс вердикт, хоч і некомпетентно, але все ж таки видав лише мені та за мої порушення, а порушення з боку автора скарги та мій доказ, він навіть не розглядав.

Також хочу зауважити порушення правил розгляду скарги выд адмінастратора, які прописані керівником проекту, а саме:
    Скарги розглядаються протягом 24 годин з моменту її подачі. Є виключення: ситуація не зрозуміла та потребує додаткового часу чи доказів;
    Скарга була подана 16.01.2025 об 23:34. Згідно правила викладеного вище, дана скарга повина була хоча б взята на розгляд 17.01.2025 об 23:34, та повинно було бути вказано, що "скарга на розгляді та потребує додаткового часу на ознайомлення через складність ситуації" як написано у виключені цього правила, але жодних дій прийнято не було, скарга просто провисіла на форумі 63 години та 15 хвилин без жодних дій, що критично порушує правила розгляду скарг (**ТУТ**). Автор скарги навіть був вимушений повторно подати скаргу (**ТУТ**)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): **ТУТ**
  5. Дата походження: 19.01.2025

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Ваше покарання було видано за слово "рублів", що наразі, відноситься до країни агресора.
Скарга буде перерозглянута.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі