Розглянуто Іван Хансер/Некомпетентність.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
540
Реакції
756
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Володимир Вінчестер
2. Нікнейм адміністратора: Іван Хансер
3. Суть скарги:

Я звернувся до адміністратора в репорт, щоб він прийшов і пояснив, хоча б де саме тут ДБ, та допоміг розібратися в ситуації. Але адміністратор телепортувався до мене, не сказав жодного слова. Коли я почав йому все пояснювати, він утік, тим самим скіпнув репорт, який я подавав.
Хочу звернути увагу на це в скарзі під номером R-2480.

Від гравця Генрі Вінчестер немає навмисного ДБ. Поліцейський вибіг на дорогу, тому в цій ситуації я не бачу навмисного ДБ і вважаю рішення адміністратора некомпетентним.
На таймкоді 0:06 прошу уважно подивитися, де рухається машина і по якій траєкторії.

Від гравця Кірюша Марс немає FD. Обґрунтовую це тим, що на 0:35 гравець з боку поліції починає по нас стріляти, що вважається вогнем у відповідь, оскільки стріляли саме по нам.

Від гравця Василий Супрім, наскільки я знаю, вести вогонь із водійського або пасажирського місця дозволено по машині, але якщо гравець знаходиться поза автомобілем це вже є порушенням правил UG. Тому вважаю рішення Івана Хансера некомпетентним. Проте на фрапсі я не побачив, щоб гравець Василий Супрім стріляв з машини. Натомість від гравця Кайл Хелл це видно, але це не є порушенням.

Від гравця Стас Бондарчук, наскільки я знаю, вести вогонь із водійського або пасажирського місця дозволено по машині, але якщо гравець знаходиться поза автомобілем це вже є порушенням правил UG. Тому вважаю рішення Івана Хансера некомпетентним.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 23.12.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Дякую за ваше звернення. З адміністратором буде проведена розмова з приводу реагування на репорти. Вибачте за незручності.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі