Ян Булл
Шановний гравець
- Реєстрування
- 29 Вер 2025
- Дописи
- 112
- Реакції
- 44
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Іван Хансер
- Особистий нікнейм: Ян Булл
- Доброго дня. Суть скарги полягає в тому що адміністратор Іван Хансер проявив явний "блат" при розгляді скарги (посилання) , а саме:
- не врахував те що Джонатан Марс просувався без черги, що є образою гравців і провокує на висловлювання.
- видав мені покарання за ДБ, хоча по мені стріляли, і я мав якось захиститись
- приписав мені "Ухід в ЗЗ", хоча насправді ( і на відео видно ) що такого не було, навпаки, вийшли з зеленої зони
- за аналогічні образи Джонатан Марс отримав легше покарання, чим я, хоча його дії і спровокували конфлікт. (110 хвилин в мене, і 60хв. в Джонатан Марс)
Підсумок:
Я не скаржусь на мій мут. Так образи були, але були з двох сторін і хотілось б справедливого покарання для обох.
На рахунок лишніх хвилин ітт - вимагаю компенсацію від адміністратора, так як на момент розгляду скарги я вже відсижу цей час.
Ви скоріш за все просто закриєте тему, але гравці які під блатом адмінів від цього тільки більше їздять по головам звичайних гравців знаючи що їм можна більше. Мені як звичайному грацю це сильно псує ігрову атмосферу і залишає негативні емоції. Дякую за увагу.
4. докази видачі посилання
5. дата: 29.10.2025