Розглянуто Іван Хансер / блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
112
Реакції
44
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Хансер
  2. Особистий нікнейм: Ян Булл
  3. Доброго дня. Суть скарги полягає в тому що адміністратор Іван Хансер проявив явний "блат" при розгляді скарги (посилання) , а саме:
- видалив коментарі до теми скарги, в яких була спроба обману адміністрації зі сторони Джонатан Марс

- не врахував те що Джонатан Марс
просувався без черги, що є образою гравців і провокує на висловлювання.

- видав мені покарання за ДБ, хоча по мені стріляли, і я мав якось захиститись

- приписав мені "Ухід в ЗЗ", хоча насправді ( і на відео видно ) що такого не було, навпаки, вийшли з зеленої зони

- за аналогічні образи Джонатан Марс
отримав легше покарання, чим я, хоча його дії і спровокували конфлікт. (110 хвилин в мене, і 60хв. в Джонатан Марс)

Підсумок:

Я не скаржусь на мій мут. Так образи були, але були з двох сторін і хотілось б справедливого покарання для обох.

На рахунок лишніх хвилин ітт - вимагаю компенсацію від адміністратора, так як на момент розгляду скарги я вже відсижу цей час.

Ви скоріш за все просто закриєте тему, але гравці які під блатом адмінів від цього тільки більше їздять по головам звичайних гравців знаючи що їм можна більше. Мені як звичайному грацю це сильно псує ігрову атмосферу і залишає негативні емоції. Дякую за увагу.

4. докази видачі посилання
5. дата: 29.10.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Перш ніж винести вердикт по ситуації, хочу зауважити декілька моментів:

видалив коментарі до теми скарги, в яких була спроба обману адміністрації
Згідно з правилами розгляду скарг, адміністратор зобов'язаний видаляти всі повідомлення в скарзі лишаючи лише саму скаргу з доказами та винесений вердикт. Спробу обману адміністрації не вбачаю, оскільки це були лише припущення гравця без відповідних доказів, які були перевірені.

не врахував те що Джонатан Марс просувався без черги, що є образою гравців і провокує на висловлювання
Просування в черзі не є образою, а є виключно ігровою ситуацією яку мають вирішувати НПУ (якщо мова не йде про ДБ, але і ДБ не є образою). Щодо провокацій: згідно правил, заборонено відповідати гравцю порушенням на порушення. Тому виправдати висловлювання провокацією не є можливим.

видав мені покарання за ДБ, хоча по мені стріляли, і я мав якось захиститись
Щодо ДБ: згідно правил, заборонено відповідати гравцю порушенням на порушення.

приписав мені "Ухід в ЗЗ", хоча насправді ( і на відео видно ) що такого не було, навпаки, вийшли з зеленої зони
Щодо ЗЗ: згідно правил зелених зон, територія АЗС та прилегла до неї територія є зеленою зоною. Тому покарання видано вірно.

за аналогічні образи Джонатан Марс отримав легше покарання, чим я, хоча його дії і спровокували конфлікт.
За свої висловлювання в згаданій вами скарзі гравець Джонатан Марс також отримає покарання згідно п. п. 5.18 "Розпал міжнаціональної ворожнечі" - додатковий мут на 180 хвилин.

В підсумку:
Скарга була розглянута достовірно разом з адміністратором. Покарання були видані справдливо, де була недостача - було додано відповідні міри. Жодних дій адміністратора оскаржено не було, адміністратор діяв згідно правил та наявних доказів.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі