Розглянуто Іван Хансер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,658
Реакції
897
Бали
253
1. Ваш нікнейм:Роман Семеген [ID11526]
2. Нікнейм адміністратора:Іван Хансер
3. Суть скарги:
Хочу звернутися до адміністрації з проханням переглянути ситуацію, яка сталася вчора поблизу МОЗ м. Київ.

Під час перебування на локації на мене було скоєно напад та пограбування. Дії гравців, які це здійснювали, містили порушення правил сервера, тому я одразу увімкнув фрапс, щоб зберегти докази та подати офіційну скаргу згідно з вимогами пункту 3.8:

“Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс та зберігати його протягом 3 діб. | Бан 3 дні та конфіскація майна (п.3.10)”

У процесі грабування я написав в офтоп-чат, що подам скаргу на форум, адже нападники порушували правила. Адміністратор Іван Хансер розцінив це як порушення пункту 5.22 “Погрози покаранням” і видав мені покарання у вигляді муту.

Проте звертаю увагу на важливу примітку до правила 5.22:

“…якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері.”

У моєму випадку гравці реально порушували правила, а моє повідомлення було лише констатацією факту та наміром подати скаргу. Тому воно не може розцінюватися як погроза.

Крім того, адміністратор повністю проігнорував обов’язковий фрапс з боку нападників, що є порушенням пункту 3.8.

Коли я звернувся до адміністратора в Discord, щоб уточнити причину рішення, у відповідь почув лише:

“Вони не в грі, я їх не можу знайти в Discord.”

Хочу підкреслити, що наявність фрапсу — обов’язок нападників, а не адміністраторський квест із пошуку гравців. Відсутність гравців у Discord не знімає з них відповідальності за порушення правил.

Також порушено пункт 5.24 “Введення в оману гравців”:

“Заборонено вводити в оману гравців. | Мут 30–90 хвилин / Бан до 15 днів”

Гравці навмисно ввели мене в оману, закликаючи вийти “привітатися”, після чого одягнули стяжки та розпочали пограбування.

Додатково хочу зазначити інцидент у голосовому каналі Discord. Коли я зайшов туди, щоб з’ясувати причину вердикту, були присутні Іван Хансер та згодом Ростик Львівський. Я особисто почув, як Іван повідомив Ростика, що я нібито намагаюся “злити його з посади адміністратора”.

Це твердження абсолютно безпідставне, адже я лише намагався отримати пояснення, чому вердикт був винесений одразу, без перевірки порушень нападників і без урахування правил, які вони порушили. Такі заяви адміністратора виглядають як емоційна реакція та демонструють непрофесійну та упереджену поведінку.

Прошу адміністрацію:

Переглянути винесене мені покарання, оскільки воно суперечить примітці до пункту 5.22 і було застосоване некоректно.

Перевірити дії гравців, які здійснювали пограбування без фрапсу, порушуючи пункт 3.8, та навмисно вводили мене в оману, порушуючи пункт 5.24.

Дати оцінку діям адміністратора Івана Хансера, який не врахував порушення нападників, не застосував передбачені правилами санкції та робив безпідставні звинувачення на мою адресу.

Забезпечити рівне та справедливе застосування правил до всіх учасників серверу.

4. Доказ отриманого покарання (скріншот/відео):Тик та посилання на дану скаргу Тик
5. Дата порушення:30.12.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Скарга була належним чином розглянута, зворотній зв'язок по скарзі надано особисто в грі.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі