Кирил Фенікс
SAC with the FBI New-York Field Office
- Реєстрування
- 26 Вер 2022
- Дописи
- 242
- Реакції
- 394
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора: Іван Хілл
- Особистий нікнейм: Кирил Фенікс
- Суть скарги: даний адміністратор після того як зняв мене з посади Підполковника НПУ, мав зі мною розмову в ПП, там де я його розкидував по фактах, ну то таке... Після чого він в ту ж ніч знімає за псевдо "втратою довіри" ще й мого брата - полковника. По типу того, що від нього немає роботи. Але глянемо звіт - порахуємо онлайн і бачимо що не так Звіт. Далі виникає питання, а чи правда втрата довіри?, може просто особиста неприязнь або боязнь того, що ще й він буде казати правду?, то може краще устронити його? Чи не так? Далі. + до того, вже не знайшов на кого і цій ситуації краще писати скаргу, але, що з сторони лідера НПУ Дніпра, що з сторони слідкуючого - Івана Хілла, в цій ситуації присутні порушення. А саме, не слідкування за порушення з сторони лідера - лідер відкриває заявки на полковника, після чого подаєш потрібний кандидат і моментально закриває. Історія повторилася 2 рази. Перший раз подавала - Рокса Буданова, зараз Влад Буданов. Хоча є всім відомо, що заявки мають бути відкриті Мінімум 3 дні! Чи не так? Тобто відповідно проявляється блат.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

- Дата походження: 2.11.2024