Розглянуто Іван Хілл // Неадекватність для ГС Держ і вище

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирил Фенікс

SAC with the FBI New-York Field Office
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
Нікнейм адміністратора: Іван Хілл
Особистий нікнейм: Кирил Фенікс
Суть скарги: виникла суперечка в групі НПУ Дніпра, після чого я спитав в адміна "ти странний?", бо реально в даній ситуації це був дибілізм та нерозсудливість з його сторони. Потім виникла суперечка на рахунок свободи слова. Він сказав, що я знятий з посади Підполковника НПУ. Я відповів "ридаю, не можу". Після чого Полковник НПУ Едуард Фенікс написав йому в ПП і вияснив ситуацію, а Хілл сказав "він знятий, на цьому тема закрита". По-перше я вважаю, що з його сторони тут є нерозсудливість, а саме, він робив висновки з каналу діскорд, а не звіту заступника. по-друге, за одне слово і то не в грі знімати?! Серйозно?! Прошу повернути мене на посаду та навчити адміністратора трохи компетентності.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
photo_2024-11-02_14-15-44.jpg

photo_2024-11-02_14-15-52.jpg

Дата походже ння: 02.11.2024

Останнє редагування модератором:

Кирил Фенікс

SAC with the FBI New-York Field Office
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
+ до некомпетентності адміністратора є ще такий доказ, а саме Полковник НПУ Дніпра Олександр Дорощук виконав некоректно РП завдання, а саме воно тривало 1хвилину на інструктаж (що включає в себе лекцію та практику) , а адміністратор Іван Хілл схвалює його , таке відчуття що він не заходив на посилання. Далі на рахунок образ, поступила образа з сторони адміністратора:

Олександр Пуля

Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
472
Реакції
495
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши скаргу та надані докази від адміністратора, висловлю свою думку:

Згідний з рішенням слідкуючого адміністратора.

1. Така поведінка в сторону адміністратора та проекту є неприпустимою.

2. Вас звільнили по причині "Втрата довіри". Це означає, що Генерал та Заступники втратили довіру до вас. Перед тим як Вас звільнити, заступник обговорив це рішення з слідкуючою адміністрацією та лідером.

3. Щодо суперечки на тему "Свобода слова". Переглянувши докази від вас та від адміністратора, я не побачив ніякої суперечки на дану тему.

4. Щодо ваших слів - "він робив висновки з каналу діскорд, а не звіту заступника". Переглянувши звіти заступників, у мене також з'явилися питання, щодо їхньої роботи. І ці питання ми обов'язково вирішимо.

5. Щодо перевірки RP завдань. Якщо дивитися на докази, щодо виконаного RP завдання, то ми не можемо до кінця знати, як саме вона проходила та скільки часу. Тому, що працівник міг забути написати, що він почав проводити лекцію.

6. Щодо образи зі сторони слідкуючого адміністратора. Буде проведено бесіду, щодо уникнення даних ситуацій.

Очікуємо відповіді ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі