Неон Вейд
Козак
- Реєстрування
- 24 Сер 2023
- Дописи
- 14
- Реакції
- 18
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Адміністратори 06
- Особистий нікнейм: Саня Лінкольн
- Суть скарги:
Вітаю, 02.07.24 біля 10 ранку трапилась така ситуація.
Я збирав метал біля шахти, біля мене був хлопець і я йому в жарт сказав, що закую в стяжки, але так і цього не зробив.Я продовжив збирати метал,дивлюсь Ярослав Ахметов бере мене в стяжки.Через хв я написав в репорт про те що мене взяли в тяжки в зз.На що адмістратори просто його замитили на 30 хв. Гравець не хотів відпускати, і збирав метал, далі сказав щоб я давав йому гроші 50-100к. Я даю 50к він не відпускає, запитав чи є кусачки, він каже ні.За цією ситуацією слідкувала адміністрація і йому дали тільки мут. Далі я перезахожу опиняюсь в КПЗ 15 хв відсидів. І поїхав на шахту. Підхожу до ярослава закував в стяжку після чого сів з ним в машину.( в репорт я не писав) Довіз його до НПУ, і я кажу давай метал в викуп, виходжу з автомобіля, щей помирає собака чомусь.Їду назад до шахти. І мене адміністратор Кевін Маккалістер відкидує за НонРП. 30 хв. В листі покарань в мене тільки НонРП Драйв. Питання чому гравця Ярослава Ахметова не відкинули, це блат до гравця? Мене відкинули його ні. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): нажаль повного відео не має
- Дата походження:02.07.2024