Розглянуто Ігнорування гравця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Неон Вейд

Козак
Реєстрування
24 Сер 2023
Дописи
14
Реакції
18
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Адміністратори 06
  2. Особистий нікнейм: Саня Лінкольн
  3. Суть скарги:
    Вітаю, 02.07.24 біля 10 ранку трапилась така ситуація.
    Я збирав метал біля шахти, біля мене був хлопець і я йому в жарт сказав, що закую в стяжки, але так і цього не зробив.Я продовжив збирати метал,дивлюсь Ярослав Ахметов бере мене в стяжки.Через хв я написав в репорт про те що мене взяли в тяжки в зз.На що адмістратори просто його замитили на 30 хв. Гравець не хотів відпускати, і збирав метал, далі сказав щоб я давав йому гроші 50-100к. Я даю 50к він не відпускає, запитав чи є кусачки, він каже ні.За цією ситуацією слідкувала адміністрація і йому дали тільки мут. Далі я перезахожу опиняюсь в КПЗ 15 хв відсидів. І поїхав на шахту. Підхожу до ярослава закував в стяжку після чого сів з ним в машину.( в репорт я не писав) Довіз його до НПУ, і я кажу давай метал в викуп, виходжу з автомобіля, щей помирає собака чомусь.Їду назад до шахти. І мене адміністратор Кевін Маккалістер відкидує за НонРП. 30 хв. В листі покарань в мене тільки НонРП Драйв. Питання чому гравця Ярослава Ахметова не відкинули, це блат до гравця? Мене відкинули його ні.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    нажаль повного відео не має
  5. Дата походження:02.07.2024

Вкладення

• UKRAINE GTA 02.07.2024 10_19_26.png
    UKRAINE GTA 02.07.2024 10_19_26.png
    558.4 Кб · Перегляди: 69

Вікторія Мілковіч

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
562
Реакції
373
Бали
68
Вітаю!

Гравець Ярослав Ахметов [596] отримує покарання за:

Вітаю!

2.3 Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні.
2.5 Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі.

На рахунок NonRP було переглянуто докази від адміністратора та видано покарання вірно

Відповідь на репорт була надана Ігровими Помічниками, з якими буде проведена розмова. Приносимо вибачення!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі