Розглянуто Ігнорування правила 6.21

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
944
Реакції
1,848
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Святослав Мавроді
  2. Особистий нікнейм: Тонні Дніпровський
  3. Суть скарги: Я з 2024 року подаю скарги в аналогічному форматі, і всі вони розглядалися належним чином. Проте адміністратор Святослав Мавроді безпідставно відмовив у розгляді моєї останньої скарги, аргументуючи це вимогою надати повну ситуацію.
    Я не заперечую додати у нових доказах повну ситуацію, проте виникає питання чому було проігнороване порушення правила 6.21, яке чітко передбачає покарання за вихід з гри під час затримання? Це ключовий момент, який підтверджується відеофіксацією, але у відповіді адміністратора про нього взагалі не було згадано.
    Більше того, гравець, на якого я подав скаргу, не лише вийшов під час затримання, а й дозволяє собі образи в бік інших учасників. Однак і цей факт залишився поза увагою адміністратора.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Сама скарга
  5. Дата походження: 25.09.2025

Святослав Мавроді

Сл.Неоф|Мл.Адміністратор|Подільський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
5 Чер 2024
Дописи
211
Реакції
47
Бали
73
Вітаю шановний гравець
На рахунок неповажного ставлення, можливо, від вас була провокація тому скарга була відмовленна. І у вас була можливість подати скаргу знов з повною ситуацією.
Що до вихіду з гри, у гравця стався виліт.
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
944
Реакції
1,848
Бали
153
Вітаю шановний гравець
На рахунок неповажного ставлення, можливо, від вас була провокація тому скарга була відмовленна. І у вас була можливість подати скаргу знов з повною ситуацією.
Що до вихіду з гри, у гравця стався виліт.
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА
чому тоді в відповіді не було зазначемо що в гравця вилетіло? чи я сам маю догадуватись

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,065
Реакції
847
Бали
253
Вітаю

Адміністратор вірно розглянув скаргу, а стосовно того що у гравця стався вильот, адміністратор не зобов'язаний повідомляти про ще, і якби гравець вийшов з гри перебуваючи в кайданках то система автоматично його ув'язнила

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі