Розглянуто Ігнорування RP-запиту та порушення RP з боку працівників НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
104
Реакції
46
Бали
33
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський [152685]

2. Нікнейм порушника:
Богдан Фурдуй [17591]
Богдан Петренкович [238287]

3. Назва організації порушника:
Національна поліція України

4. Суть скарги:
Я звернувся до відділення НПУ з RP-запитом щодо оформлення ліцензії на стробоскопи терміном на 14 днів. Після початку RP-взаємодії з працівниками НПУ мій запит було проігноровано.

Незважаючи на неодноразові звернення в чаті з проханням допомогти, жодної відповіді або коректної відмови в RP-форматі я не отримав. Один із працівників НПУ вийшов з гри під час ситуації, інший вів позарольове спілкування та залишив відділення, не завершивши RP-ситуацію.

Вважаю, що в даному випадку було порушено RP-процес та проігноровано RP-запит громадянина з боку працівників державної структури.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
[
]

Тайм коди відео:

0:23 – 1:20
Звертаюся до працівника НПУ Богдана Фурдуя, вітаюся та прошу оформити ліцензію на стробоскопи. Після цього він виходить з приміщення.

1:20 – 2:10
До відділення заходить Євген Донченко. Я повторно повідомляю, що хочу оформити ліцензію на стробоскопи терміном на 14 днів. Працівники НПУ просять мене сісти та зачекати.

2:10 – 5:47
Я та Євген Донченко сидимо і чекаємо. Активних RP-дій щодо мого запиту не відбувається.

5:48 – 7:35
З’являється Дмитро Бархатний, між працівниками НПУ відбувається службове спілкування. Я очікую своєї черги.

7:38
Євген Донченко виходить з гри.

7:53 – 8:22
Я пишу в чат:
«Пані поліцейські, хтось може допомогти оформити стробоскопи?»
Реакції немає.

8:25 – 9:00
У приміщенні залишаються Богдан Фурдуй та Богдан Петренкович.
Богдан Фурдуй висловлюється, що не розуміє, “яку ліцензію на що я прошу”. Я уточнюю, що мова йде саме про стробоскопи.

9:01 – 9:45
Богдан Петренкович звертається до мене в Offtop, звинувачуючи в ігноруванні дзвінків (не по RP).

9:48 – 10:04
Я повторно прошу оформити ліцензію на стробоскопи.

10:04 – 10:50
Богдан Петренкович відповідає в Offtop, що не видає такі стробоскопи, після чого ігнорує подальшу RP-взаємодію.

6. Дата порушення:
[24.01.2026. 21:34]

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,675
Реакції
1,298
Бали
253
Вітаю. Із співробітниками НПУ буде проведено бесіду. Факт прямого ігнорування відсутній — на момент звернення вони не перебували в межах своєї компетенції для надання відповіді.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі