Розглянуто Ігоровий помічник Кирило Бакулін. - Мут.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
8
Реакції
9
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Кирило Бакулін..
  2. Особистий нікнейм: Станіслав Янковський.
  3. Суть скарги: Сьогодні 08.06.2025 проводилось РП (відео ролик) для рекрутингу в Збройні Сили України. Під час зйомок нам потрібно було, залучення тяжкої техники, яка була не доступна по посадовим інструкціям бійцям (1-3 рангу), а з старшого та керівного складу, онлайн на службі перебував тільки я. Отже, для більш конкретної та маштабності відео ролику, запросив допомоги в адміністрації проекту, а саме написавши в репорт "Шановна адм-ція, є хто може видати авто для РП?", нащо відповіло близько 6-ти Ігрових помічників і Кирило Бакулін, контекст відповіді був наступний, "Летимо на допомогу і т.д". Прилітає адміністрація, кхм.. точніше Ігрові помічники, та відповідають один за одним "Авто не видаємо, приємної гри" і у мене запитання, навіщо було прилітати, попросив же ж та чітко вказав щодо репорту. Після 4х відповідей Ігровий помічників, контекст був однаковий "Транспорт не видаємо", я оффтопом написав: "ой,бля**", за що Ігровим помічником Іваном Бабичем, був виданий мут на 30 хвилин, що поставило під загрозу проведення РП(МП) всьо задуманого плану, адже паралізувало роботу мене як старшого по званню в Збройних Силах України, для командування особового складу.
    5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено.
    Прошу зауважити, саме надмірне вживання нецензурних слів і виразів, а це не було надмірним вживання та взагалі, нецензури я вважаю не було.
    Зокрема, прошу вас, як Адміністрації провести бесіду з Ігровим помічником.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. https://ibb.co/20d7w10D
  6. Дата походження: 08.06.25

Останнє редагування:

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,102
Реакції
1,052
Бали
253
Вітаю!
З адміністратором буде проведено бесіду.
Також стримуйте свої емоції.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі