Відмовлено Ігор Зінченко/ не згоден з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Тесак

Активний
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
202
Реакції
74
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Ігор Зінченко
  2. Особистий нікнейм: Арсен Хард, Андрюша Хард
  3. Суть скарги: ми з моїм товаришом захопили блок-пост все по правилам людей на роботі пропускали гроші вимагали у людей від 9лвл і до 10к така людина як Станіслав Острозький (27711) вирішив прорватись у правилах дозволено відкривати вогонь якщо людина проривається.... І не зрозуміло хто це і як він зміг прицілитись з автомана на водійському місці це може робити тіки нпу, сбу і то в формі) Підлітає цей адмін з блогером у формі НПУ. Я почав по ним стріляти а вони двоє довбанули мене тайзером, мій друг теж почав по ним стріляти у правилах дозволено відкривати вогонь по нпу,сбу якщо вони хочуть відбити блокпост хоча не зрозуміло чому блогер і адмін патрулюють)) У цього адміеа було включене безсмерття на 0.40 видно що по ньому не проходить урон але поьім він його виключив. Вважаю що нам не справедливо видали покарання бо тут повна каша. Просимо компенсації мені та другу який за годину часу міг заробити на актросі +- 400к
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1692822898524.png
  5. Дата походження: 23.08.23

Владислав Веркут

Північна Україна
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
682
Реакції
947
Бали
20
Вітаю.

Адміністратор надав докази, покарання видано вірно, Ви порушили правило: 1 гравець держ.орг. = 2 гравцям неоф.орг. Щодо GM - у адміністратора його не було, в нього зависла гра, можливо через це, Ви його вбили з затримкою. Щодо патрулювання блогера та адміністратора, це ніяк не заборонено правилами, патрулювали вони по моїй вказівці, та СММ менеджера.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі