Зачинено Ігор Олівер, Максим Петрушка Некомпетентне виконання обов'язків тех підтримки.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Miachel

Новий гравець
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Сервер у Discord: 02 Західна Україна

Нікнейм теха: Ігор Олівер та Максим Петрушка

Особистий нікнейм: Міахель Хєрріс

Суть скарги: після останнього (ЮБІЛЕЙНОГО! ( не з квартирами а ЮБІЛЕЙНОГО!!! ОНОВЛЕННЯ)) мій дім(n.10) а також квартира у Полтаві номера якої я не пам'ятаю зникли. Тобто коли через з десь 2 дні після оновлення я зайшов у гру їх просто не було при цьому до оновлення я сплатив на максимум комуналку та не був відсутній у грі більше ніж 3 дні, зараз у домі й квартирі живуть якісь інші гравці. В мене є фото і відеодокази того що ця нерухомість належала мені.
Ще раз: Я Н Е О Т Р И М А В К О М П Е Н С А Ц І Ї !!!
Також: Я С П Л А Т И В К О М У Н А Л К У Н А М А К С И М У М!!
Після цього я написав форму на форумі у якій я попросив допомогу тех підтримки де я зазначив всі аспекти проблеми. Через 2 ДНІ! (Майже КД) я отримав відповідь від адміністратора Ігора Олівера у якій він написав що всім була видана компенсація а також зазначив некоректне оновлення (квартирне замість юбілейного) після цього я написав пану Оліверу на форумі у дискорд та у телеграм де я зазначив помилки які він допустив, але я ДОСІ не отримав ніякої відповіді навіть через 3 неділі, хоча пан Ігор продивився мої повідомлення у телеграм. Я вважаю що якщо адміністратор залишає свої соц. мережі на форумі то значить він МАЄ ВІДПОВІДАТИ ГРАВЦЯМ!!!
Потім я писав різним адміністраторам але нажаль ніхто з них не зміг мені допомогти, тому я створив другу форму на форумі де я більш зрозуміло і чітко зазначив ВСІ аспекти проблеми і її нюанси але адмін Олівер відповів що КД вичерпано, хоча це сталось через те що він відповідав на першу форму 2 дні і закрив її по абсолютно незмістовній причині. Я написав 3тю форму де все зазначив все ще раз дуже подробно й зазначив інформацію про КД, через 3!!! дні адмін Петрушка відповів мені що... Всім була видана компенсація, ХОЧА Я НІЧОГО НЕ ОТРИМАВ!!! Після цього я встановив контакт з адміном Петрушкою через телеграм але він чомусь абсолютно відмовлявся зрозуміти те що мені не видали компенсацію й раз за разом писав мені про те що її всім дали. Коли ж я йому запропонував передивитись через історію сервера і побачити як все було насправді він просто перестав відповідати мені й досі мовчить.
Я ПРОШУ дуже серйозно поговорити з паном Олівером та дати НОРМАЛЬНУ ВІДПОВІДЬ МЕНІ а також ВІДСТЕЖЕННЯ І ПОВЕРНЕННЯ МЕНІ МОГО ЖИТЛА!!!
Докази: Форма 1
Форма 2
Інші фото
Форма 3
IMG_20230720_170717_922.jpg
Screenshot_2023-07-20-17-08-44-481_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2023-07-20-17-11-39-929_com.miui.gallery.jpg

Дата: від 24го червня до сьогоднішнього дня

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, по-перше з подання першої теми пройшов вже місяць, оскаржувати дії адміністрації можливо 7 днів. По-друге адміністрація надала Вам коректну відповідь. Помилок у роботі адміністрації немає.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі