Розглянуто Ігор Олівер | Рішення, що до втрати скінів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
122
Реакції
287
Бали
66
Вік
23
1. Нікнейм адміністратора: Ігор Олівер
2. Особистий нікнейм: Володимир Зерновий [6022]
3. Суть скарги: Відмова від повернення скинів через "Вказаний невірний нікнейм та айді". Уточнюючи ситуацію, мій аккаунт, який має 6022 айді і який ніяк не міг змінюватися, мав нік: "Владислав Зерновий". Якщо ж по логам про Володимира Зернового, Ви не змогли знайти факт того, що скіни були отримані саме цим персонажем, то тоді перевірте "Владислав Зерновий [6022]", сам під цим ніком я отримував ці скіни, разом із Донжуаном, який у мене єдиний лишився. Ви розумієте, що у мене пропав навіть дефолтний скін, який видається при почтаку гри? Будь ласка, ретельніше перевіряйте логи... Якщо Ви сумніваєтеся у тому, що персонаж Владислав Зерновий - не мій минулий нікнейм, то не полініться, і подивіться на перші дописи мого форуму. Навіть зараз я пишу від форума Владислав Зерновий... Мені не потрібні зайві гроші, або зайві скіни - мені потрібно те, що у мене було, все.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Посилання на закриту тему Ігор Олівером.
5. Дата походження: 09.03.2023

Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
122
Реакції
287
Бали
66
Вік
23
Знайшов деякі скріншоти, який зазначен мій ID, тобто 6022, і скіни, які я Вам писав у закритій скарзі...
Також посилання на відео з каналу Multrix, Вашого медійного партнера, якому я допомагаю з його відео. У цьому відео, на 05:57 - скін Витончення, і зліва зверху, вказан ID 6022, ще при СТАРОМУ ІНТЕРФЕЙСІ: Відео.
Ще одне відео від каналу Multrix у зазначеному скині з минулого списку, де я залишав інформацію, а саме скін ГРІНЧ, 01:53 - Відео 2.

Вкладення

• Screenshot (1).png
    Screenshot (1).png
    1.4 Mб · Перегляди: 61
  • 0 байт · Перегляди: 8
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі