Розглянуто Ігор Олівер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
96
Реакції
80
Бали
31
Нік в діскорді(з #1234): Артёмка ?#2630
Нік модератору: Ігор Олівер
Причина покарання: забанил ни за что.
Суть скарги: я пишу форму что-бы вернули аккаунт я кидаю док-ва всё это, он говорит что я обманул, у меня есть дохуя скринов с акка он говорит такого не было и в итоге он меня забанил, прошу меня разбанить, и поговорить с данным тех.админом
Дата видачі покарання: 14.09.2022
Готовий відповідати у разі обману: конечно

Ігор Олівер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
718
Реакції
522
Бали
193
Доброго дня, докази були надані Головному Адміністратору. Ви були заблоковані за обман у цій темі - *КЛІК*. Відмовлено

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
По перше, я не побачив від вас тих самих доказів, які ви пишете, по логам у вас нема того що ви писали у втраті
По друге, за те як ви пишите адміністратору, вас ще треба до бана дадити покарання за образу. Я відкриваю тему ящко до 00:00 цього дня не буде надани докази усього того що ви писали в цій темі "НАТИСНУТИ". Бан буде залишен + додан за ображання адміністрації

Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
96
Реакції
80
Бали
31
По перше, я не побачив від вас тих самих доказів, які ви пишете, по логам у вас нема того що ви писали у втраті
По друге, за те як ви пишите адміністратору, вас ще треба до бана дадити покарання за образу. Я відкриваю тему ящко до 00:00 цього дня не буде надани докази усього того що ви писали в цій темі "НАТИСНУТИ". Бан буде залишен + додан за ображання адміністрації
Переглянути вкладення
на следующем скрине там мой акк просто ник сейчас откатили аккаунт до 3 уровня и имя старое:
Переглянути вкладення
Переглянути вкладення
на некст скрине у меня вообще 1кк был:
Переглянути вкладення
Надеюсь столько скринов хватит

Ігор Олівер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
718
Реакції
522
Бали
193
Тема пересмотрена: Вам повернено гос.ціна авто (970000) та 7 рівень. Також видав розбан. Закрито

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі