Розглянуто Ігор Соколовський//ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Кучер

Ігровий Помічник | Чорноморський Край
Ігровий Помічник
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
640
Реакції
1,145
Бали
153
1. Ваш нікнейм:Максимка Тейлор
2. Нікнейм порушника:Ігор Соколовський
3. Суть скарги:Мене зупинив співробітник СБУ, після чого ми почали відігравати RP-ситуацію. У цей момент по мені та по співробітнику СБУ відкрили вогонь невідомі особи. Щоб уникнути PG, я почав відбігати в сторону та відійшов на безпечну відстань, очікуючи поки перестрілка закінчиться.Після цього під’їхав Ігор Соколовський і без будь-якого роз’яснення просто вбив мене. Після смерті я опинився в ІТТ, оскільки на мені був розшук. У результаті я просидів у ІТТ 1 годину 30 хвилин, хоча потрапив туди через помилку — полковник подумав, що я ОПГ.Прошу розглянути ситуацію та видати компенсацію за втрачений час, оскільки я не порушував правила і намагався діяти відповідно до RP. Як я взнав що це був Ігор Соколовський він зайшов в войс і сам признався що це був він
4. Доказ порушення (скриншот/відео):тик
5. Дата порушення:10.03.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,616
Реакції
1,674
Бали
253
Вітаю
Переглянувши відео доказ співробітника СБУ виходить так що вийшло недорозуміння. Він долучився до активного переслідкування за вами і поки їхав до вас аби затримати побачив, що була перестрілка та він долучився до неї, оскільки це не повна ситуація то він і відкрив вогонь і по вам і по тій людині яка відкрила перша вогонь по працівнику СБУ. Через це вийшло не порозуміння з довох боків.

Якщо у вас є додаткові запитання можемо зустрітися з вами у войсі для обговорення ситуації.
З працівником СБУ була проведена бесіда.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі