Відмовлено Ігор Хіжий / Відмова Скарги обману на 13кк де у Тіма Олександровича є фрапс / Для розгляду Керівництва Серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Георгій Христенко

Сам по собі , (Я ❤️ Харків , Харків моє місто!)
Реєстрування
5 Гру 2024
Дописи
64
Реакції
18
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Ігор Хіжий
  2. Особистий нікнейм: Георгій Христенко
  3. Суть скарги: Відмова Скарги обману на 13кк де у Тіма Олександровича є фрапс
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Юрій-Міцний-Обманув-на-Квартиру-Середнього-Класу.302646/ (По логам можна було подивиться перекидав я гроші чі ні) Я скидував гроші на Фрапсі Адміністратора Тіма Олександровича все видно.
  5. Дата походження: 30/06/2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Доказів наданих вами недостатньо для видачі покарання гравцю (відсутнє відео РП домовленості у гри, де видно айді гравця який підтверджує умови вашої угоди), лише ви несете відповідальність за всі угоди з гравцями, тому ми постійно наголошуємо що необхідно фіксувати домовленість саме у грі на відео, тоді гравець може бути покараним.

По друге, ситуація сталась ще 24.06, незрозуміло чого ви написали скаргу майже через тиждень, по третє, адміністратор не фіксував вашу угоду, у нього зберігся фрапс, на ньому видно як адміністратор після угоди за вами слідкував та запитав у вас "Чи є у вас фрапс", ви сказали що він є у вас.

Також гравець сказав що ви намагаєтесь обманути адміністрацію, оскільки ви домовлялись на продаж турбіни 5 рівня, тому скарга буде відхилена.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі