В очікуванні [Ідея / Пропозиція щодо покращення] Автомобіля Mercedes-Benz EQG

Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
3
Реакції
5
Бали
58
Звертаюся до вас із пропозицією щодо покращення автопарку нашого сервера, а саме — стосовно автомобілів Mercedes-Benz EQG

1.Технічне завдання: Mercedes-Benz EQG для МТА-проєкту

🎨 1.
Візуальний тюнінг (Завдання для 3D-Моделера)

Оскільки стандартний концепт EQG може виглядати занадто просто, гравцям додається можливість кардинально змінити його зовнішній вигляд через кастомні деталі (екстра-компоненти):
  • Ексклюзивний боді-кіт:
    • Mercedes-Benz G 580 with EQ Technology by MANSORY: Агресивний капот із кованого карбону з великим повітрозабірником, розширені колісні арки з діодними смугами та масивні кутасті бампери. (тут огляд)
2.Миттєве прискорення до максимальної швидкості (Instant Electric Boost):
  • Ідея: Оскільки це електрокар, він не повинен мати затримок чи втрати темпу під час розгону. Машина має вистрілювати з місця і безперервно набирати хід аж до свого нового максимуму.
(від себе автівка дуже класна але гравці її не бачють бо вона дуже рідкісна я просто хочю зробити так щоб її побачили гравці зробили зовнішній тюнінг та додали їй трошки швидший розгін наприклад як у геліка 2022 бо автівка ще 2.4.7 2024 йому вже 2 роки і за цього я пропоную зробити йому нову зовнішній вигляд та адектваний зовнішній тюнінг і розгін)
1789109656166.png
1789062976275.png

1789063452980.png

Останнє редагування:
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
3
Реакції
5
Бали
58
я не прошу вас поставити лайк або писати за чи проти просто камон вони це не замітять ну хочяб я спробую дякую ще раз за вашу хвилинку життя :)

Gaif

Новий гравець
Реєстрування
27 Сер 2026
Дописи
0
Реакції
2
Бали
4
Хороша ідея, +, але до максималки аж електрогелік не вистрілює, його пік розгону це десь до 130-150км/год

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі