В очікуванні [Ідея / Пропозиція щодо покращення] Додати новий транспорт: Kawasaki ZZR 1400, Suzuki Hayabusa та Hummer H2, H3.

Alex1

Новий гравець
Реєстрування
29 Лип 2026
Дописи
7
Реакції
4
Бали
8
Вітаю, шановна адміністрація та гравці!

Хочу запропонувати розширити автопарк, додавши туди легендарні моделі мотоциклів та позашляховиків, які користуються величезною популярністю у всьому світі. Це додасть грі атмосфери і дасть кожному гравцеві можливість обрати транспорт до душі.

Що саме пропоную додати:

1. Kawasaki ZZR 1400 (ZX-14R) — один із найшвидших серійних мотоциклів у світі.
    • Для чого: Ідеальний вибір для любителів швидкості, адреналіну та красивих швидкісних заїздів по шосе. Чудова альтернатива для тих, хто втомився від звичних суперкарів і хоче відчути весь драйв на двох колесах
  2. Suzuki Hayabusa (GSX1300R) — культовий гіпербайк, легенда доріг.
    • Для чого: Ще один топовий байк, який мріють бачити в грі багато фахівців швидкої їзди. Разом із ZZR 1400 вони суттєво оживлять мото-культуру на проєкті.
  3. Hummer H2 та Hummer H3 — легендарны брутальні американські позашляховики.
    • Для чого:
      • Для душі та стилю: Потужний місткий позашляховик для тих, хто любить великі, помітні та авторитетні машини на дорогах.
      • Для поїздок будь-де: Завдяки своїй масі та високій прохідності на них буде чудово долати бездоріжжя.

Введення цього транспорту заповнить нішу швидких преміум гіпер-байків та справжніх важких позашляховиків. Я думаю це зацікавить не малу кількість гравців — як любителів швидкості, так і шанувальників потужних джипів.

Дякую за увагу, підтримайте ідею лайком, якщо теж хочете бачити їх у грі!

Вкладення

• изображение_viber_2026-09-09_16-06-01-178.jpg
    изображение_viber_2026-09-09_16-06-01-178.jpg
    1.1 Mб · Перегляди: 9

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі