Mersisi
Активний
- Реєстрування
- 12 Лип 2023
- Дописи
- 158
- Реакції
- 189
- Бали
- 46
Доброго дня, я граю на 04 сервері дуже давно, мені тут цікаво і комфортно, але я слідкую також за іншими серверами наприклад візьмемо 05 сервер, він відкрився недавно, але вже за такий короткий термін часу було проведено 2 аукціона ( Віла ОККО ( 2 рази ) і бізнес АЗС ). Я не вірю що за 6 місяців гри не було що розіграти на 04 сервері.
На данний момент в гравців накопилися дуже великі гроші які треба кудись дівати, тому на мою думку треба проводити якісь аукціони на бізнеса, нерухомість і тд... так як це значно розвантажить економіку серверу і добавить інтерес гравцим які грають дуже давно на 04 сервері.
Я інколи граю на 05 сервері і хочу подякувати ГА 05 сервера за активну участь у житті проекта.
На данний момент в гравців накопилися дуже великі гроші які треба кудись дівати, тому на мою думку треба проводити якісь аукціони на бізнеса, нерухомість і тд... так як це значно розвантажить економіку серверу і добавить інтерес гравцим які грають дуже давно на 04 сервері.
Я інколи граю на 05 сервері і хочу подякувати ГА 05 сервера за активну участь у житті проекта.
Останнє редагування: