Розглянуто Іларіон Іванов by I.Makogon

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Сміт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Кві 2024
Дописи
152
Реакції
387
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Чиплик
  2. Особистий нікнейм: Іларіон Іванов by I.Makogon
  3. Суть скарги:
Історія з гелікоптером: або як я порушив правила, але не порушував RP!

Ситуація виглядала так:

Спочатку, злітаючи на гелікоптері, я сів на дорогу, але одразу згадав, що це порушення правил, тож без зайвих вагань переніс свою посадку на парковку.
Знаєте, як це буває: сідаєш спокійно, але ненавмисно зачіпаєш машину… Ну а що я міг зробити? Врятувати ситуацію й одразу злетів, щоб не порушувати правила, як справжній RP-герой! 🚁

Так ось, я подумав, що все під контролем, але потім... бац! — покарання за NonRP Fly від адміністратора! 🛑

Якщо я потрапив під "NonRP Fly", то чому інші гравці не отримують таких покарань за схожі дії? 🤔
Може, я щось не так розумію у цій грі? Може, у мене ще немає суперсили "Безпекового Гелікоптера"? 😄

Але, зрештою, обійшлося — все на благо RP! 😉

1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Документація
  2. Дата походження: 19:09

Ілля Макогон

Полковник ДСНС | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,432
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]

Вітаю Шановний Гравець

Коли Ви приземлилися на гелікоптері (гвинтокрилі) на землю, Ви проїхалися по землі та врізалися в залізний паркан. Після чого, Ви трішки відлетіли назад та почали кружляти біля авто служби ДСНС, Генералом якої Ви являєтеся. І після +- 1-ої хвилини, Ви піднялися в повітря.
Нижче прикріплю правило Ukraine GTA, за яке Ви отримали покарання:

6.12. "NonRP Fly" - Non Role Play Fly - управління повітряним засобом у неможливих для цього умовах. Здійснювати посадку поза призначеними для цього місцями: схили, скелі, камені, дороги на яких в даний момент відбувається жвавий рух. Дозволяється саджати гелікоптер на поля, пляжі, рівні дахи будинків, відкриті території без перешкод поруч, парковках (але тільки в центрі не заважаючи іншим автомобілям). | Деморган 15-30 хвилин

З приводу Ваших слів:

- "Якщо я потрапив під "NonRP Fly", то чому інші на хард РП проекті не отримують таких покарань за схожі дії?"
Всі проекти відрізняються між собою та правилами, які розроблюються керівниками цих проектів за для гарної гри їх гравців на ньому.

На всі Ваші питання надав відповідь!

Докази Вашого порушення надам ГА/ЗГА. Очікуйте розгляді скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі