Розглянуто Ілля Гудименко| Для Га

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсен Договіренко

Безработний
Реєстрування
25 Чер 2024
Дописи
122
Реакції
120
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Гудименко
  2. Особистий нікнейм: Арсен Договіренко
  3. Суть скарги: Не вірно видане покарання.
    Шановна Валерія,
    Хочу повідомити про ситуацію, яка сталася під час гри. Я прямував до Дніпра, коли без жодної причини інкасатори відкрили вогонь по моєму автомобілю, простреливши колесо. Постріли також були здійснені по іншому автомобілю, який проїжджав поруч.
    У відповідь на агресивні дії з боку інкасаторів, я зупинився та здійснив постріл у відповідь зі снайперської зброї, внаслідок чого інкасаторська машина зникла (ймовірно, водій був вбитий або закінчився таймер). Далі я під’їхав ближче, щоб добити з М4, однак одразу після цього було викликано адміністратора.

Адміністратор, не розібравшись у ситуації, миттєво видав мені покарання за "DM" строком 100 хвилин, попри наявність чіткої самооборони. Я попросив пояснити, чому було обрано саме 100 хвилин, на що адміністратор Ілля Гудименко відповів:
    «Термін покарання визначається на розсуд адміністрації».
    Проте зазначаю, що:
    Два попередні покарання DM1 та DM2, які було видано ще на початку минулого місяця, було оскаржено та знято.
    Також прошу притягнути адміністратора до відповідальності за неправомірне покарання та видати мені компенсацію — грошову або моральну — за втрачений час, зброю М4 та бронежилет.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клик
  5. Дата походження: 04.07.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі