Розглянуто Ілля Дарницький, Олександр Кузьма// DM in GZ// FD in GZ//Провокація//Погрози

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Поважний гравець
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
220
Реакції
220
Бали
88
1. Нікнейм гравця: Ілля Дарницький, Олександр Кузьма
2. Особистий нікнейм: Мухаммед Баобаб
3. Клан порушника: UPTOWN
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому -
5. Суть скарги: Людина проникла на закриту тереторію після чого відкрила вогонь по складу НПУ, я відкрив вогонь у відповідь після чого побіг спробувати затримати особу, але в мене не вдалося і я побіг далі за ним після чого він мене вбив. На другому відео я уже приїхав з лікарні та побачив, що людина знов відкрила вогонь по співробітникам, також на другому відкаті видно , що особа на ім'я Олександр Кузьма також відкрив вогонь по моєму співробітнику. Далі я затримав особу вдаривши тайзером у бік, що є досволеним та почав зачитувати міранду та громадянин почав мене перебивати, провокувати, погрожувати неадекватно поводити себе тому я вибадково збився, все далі на відео!
6. Докази (скриншот/відео):
1 тиць
2 тиць

7. Дата порушення: 11.11.2025

Тіна Лайтер

Адміністратор | Південна Україна
Реєстрування
3 Лют 2025
Дописи
23
Реакції
18
Бали
8
Вітаю.
Розглянувши скаргу гравець Ілля Дарницький (28420) отримує покараня:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120
5.22. "Погрози покаранням" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 30
Гравець Олександр Кузьма (45340) отримує покарання:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі