Розглянуто Ілля Макогон/НПУ/Багоюз+НонРп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Наоми Кензо

Активний
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
166
Реакції
119
Бали
46
  1. Нікнейм гравця: Ілля Макогон
  2. Особистий нікнейм: Вільям Хансен
  3. Суть скарги: Багоюз(стрільба іза вікна) + нонрп(випригнув з машини під час руху)
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 27.09.23

Ілля Макогон

Полковник ДСНС | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]
Бажаю здоров'я. Шановна адміністрація, прошу не закривати дану скаргу, для написання відповіді на дану скаргу

Наоми Кензо

Активний
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
166
Реакції
119
Бали
46
  1. Нікнейм гравця: Ілля Макогон
  2. Особистий нікнейм: Вільям Хансен
  3. Суть скарги: Багоюз(стрільба іза вікна) + нонрп(випригнув з машини під час руху)
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 27.09.23
я зараз прикріплю повне відео де видно як данна людина стріляє уз-за вікна

Ілля Макогон

Полковник ДСНС | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]
Бажаю здоров'я. Я є Підполковником НПУ м. Харкова. В своїй скарзі, Ви назвали тільки мої порушення. Зараз розберемо Ваші порушення:
По-перше, прошу зауважити, що водій данного автомобіля починає стріляти перший з-за керма(багоюз+ також присутній Non RP).
По-друге, хоче ще зауважити, що на даній скарзі Вас двоє, я був на патрулі також з напарником(нас теж було двоє).
По-третє, коли була погоня, наша машина перевернулася, і я з неї вистрибнув (подумай сам, в реальності, ти будеш чекати, доки автомобіль перевернеться і можливо він буде охоплений вогнем, і тільки добі ти будеш вилазити? Я можу відповісти що я так робити точно не буду.)
По-четверте, коли у Вам зламалася машина, з неї вийшли та дістали автомати М4, і почали по нам стріляти(DM) і нас було двоє і Вас було двоє (PG)
Якщо у адміністрації, є якісь питання, то ось відео з моєї нагрудної боді-камери:
Жмяк

Наоми Кензо

Активний
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
166
Реакції
119
Бали
46
Бажаю здоров'я. Я є Підполковником НПУ м. Харкова. В своїй скарзі, Ви назвали тільки мої порушення. Зараз розберемо Ваші порушення:
По-перше, прошу зауважити, що водій данного автомобіля починає стріляти перший з-за керма(багоюз+ також присутній Non RP).
По-друге, хоче ще зауважити, що на даній скарзі Вас двоє, я був на патрулі також з напарником(нас теж було двоє).
По-третє, коли була погоня, наша машина перевернулася, і я з неї вистрибнув (подумай сам, в реальності, ти будеш чекати, доки автомобіль перевернеться і можливо він буде охоплений вогнем, і тільки добі ти будеш вилазити? Я можу відповісти що я так робити точно не буду.)
По-четверте, коли у Вам зламалася машина, з неї вийшли та дістали автомати М4, і почали по нам стріляти(DM) і нас було двоє і Вас було двоє (PG)
Якщо у адміністрації, є якісь питання, то ось відео з моєї нагрудної боді-камери:
Жмяк
По перше, гравець без фракції не може стріляти і-за водійського сидіння те як робили це ви(від вас багоюз) а от мене багоюзу нема.
По друге, як ви могли вистрибнути і-за автомобіля якщо ви були пристебнуті паском безпеки тому ви не могли вистрибнути з авто.
По третє ви просто брали та підходили до нашого авто даже нікуди не спрятавшись, коли по вам вівся вогонь так шо це вже від вас йшло пг.

Наоми Кензо

Активний
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
166
Реакції
119
Бали
46
Жмяк
А дм не було бо це був напад на НПУ.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Гравець Ілля Макогон ID101070 буде покараний за:
NonRP Дії - jail 60 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі