Рубен Варданян
Кізяк
- Реєстрування
- 1 Кві 2023
- Дописи
- 81
- Реакції
- 31
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Ілля Макогон
- Особистий нікнейм: Рубен Варданян
- Суть скарги: Некомпетентність , а саме незнання слідкуючого за МВС типових правил та статутів держ. організацій.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 15.01.2024
Суть скарги : Вчора , 14.01.2024 , мною була подана скарга на НРП СБУ ( *тик* ) , яка в подальшому була відхилена Слідкуючим за МВС - Ілля Макогон . Всі тайм-коди порушень були додані в відео але Ілля Макогон відхилив скаргу , сказавши що порушень не бачить. Прошу вас, Олександр Міракл розглянути цю скаргу.
Що саме було порушено ?
1. Міранда - Порядок затримання пункт 2.6 , а саме - Якщо місце затримання є небезпечним, права та обов'язки можна роз'яснити у приміщенні державної установи. Мене було затримано в рієлторській агенції , не вважаю що це небезпечне місце , або якщо навіть це так то вона зачитана в Службовому Автомобілі що в правилах порядку затримань немає , Міранда зачитується або на місці затримання або в приміщенні державної установи іншого бути не може .
2. Порушення статуту СБУ . Працівником СБУ був порушений Статут СБУ , а саме Розділ 7.4 ( Під час відпрацювання орієнтувань, повинно бути мінімум 2 працівників СБУ. ) На орієнтування не діє 4 пункт з правил державніх організацій .
3. Мене було затримано по причині того що "Людина схожа на мене перебуває в орієнтуванні. Як людина яка проживає в вільній країні я маю повне право ознайомитись з орієнтуванням. P.S Копи якщо в реальному житті зупиняють автомобіль який схожий на тей що в орієнтуванні вони обов'язково мають показати затриманому це орієнтування.
4. Не знання базових РП команд . В ході затримання я запитав в /do Що написано в орієнтуванні ? - Відповідь так і не почув , і працівник СБУ відповів мені на форумі , цитую " Такої відігровки в /do Не існує , Відігравання потипу /do Що написано в документі? є Нон РП відігровкою " , наскільки мені відомо це Полковник СБУ який не знаю базових команд для відігравання РП , нижче прикладаю як можливо використовувати команду /do -
Прошу вас , Олександр Міракл переглянути знання Слідкуючого за МВС типових правил затримань та Статуту
Останнє редагування: