Розглянуто Ілля Макогон / Некомпетентність ( для Олександра Міракла )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
81
Реакції
31
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Макогон
  2. Особистий нікнейм: Рубен Варданян
  3. Суть скарги: Некомпетентність , а саме незнання слідкуючого за МВС типових правил та статутів держ. організацій.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 15.01.2024

Суть скарги : Вчора , 14.01.2024 , мною була подана скарга на НРП СБУ ( *тик* ) , яка в подальшому була відхилена Слідкуючим за МВС - Ілля Макогон . Всі тайм-коди порушень були додані в відео але Ілля Макогон відхилив скаргу , сказавши що порушень не бачить. Прошу вас, Олександр Міракл розглянути цю скаргу.

Що саме було порушено ?
    1. Міранда - Порядок затримання пункт 2.6 , а саме - Якщо місце затримання є небезпечним, права та обов'язки можна роз'яснити у приміщенні державної установи. Мене було затримано в рієлторській агенції , не вважаю що це небезпечне місце , або якщо навіть це так то вона зачитана в Службовому Автомобілі що в правилах порядку затримань немає , Міранда зачитується або на місці затримання або в приміщенні державної установи іншого бути не може .
    2. Порушення статуту СБУ . Працівником СБУ був порушений Статут СБУ , а саме Розділ 7.4 ( Під час відпрацювання орієнтувань, повинно бути мінімум 2 працівників СБУ. ) На орієнтування не діє 4 пункт з правил державніх організацій .
    3. Мене було затримано по причині того що "Людина схожа на мене перебуває в орієнтуванні. Як людина яка проживає в вільній країні я маю повне право ознайомитись з орієнтуванням. P.S Копи якщо в реальному житті зупиняють автомобіль який схожий на тей що в орієнтуванні вони обов'язково мають показати затриманому це орієнтування.
    4. Не знання базових РП команд . В ході затримання я запитав в /do Що написано в орієнтуванні ? - Відповідь так і не почув , і працівник СБУ відповів мені на форумі , цитую " Такої відігровки в /do Не існує , Відігравання потипу /do Що написано в документі? є Нон РП відігровкою " , наскільки мені відомо це Полковник СБУ який не знаю базових команд для відігравання РП , нижче прикладаю як можливо використовувати команду /do -
    image.png

Прошу вас ,
    Олександр Міракл переглянути знання Слідкуючого за МВС типових правил затримань та Статуту

Останнє редагування:

Ілля Макогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний Гравець
Давайте розберемося:
1. Місце запитання Міранди: вона може бути зачитана як на місце затримання так і в машині по дорозі до ГУНП
2. Орієнтування.

Статут СБУ. Розділ 7, п.4
4) Під час відпрацювання орієнтувань, повинно бути мінімум 2 працівників СБУ.

Примітка: Дозволяється бути без напарника в період часу з 21:00 по 09:00 годину.
3. Якщо працівник СБУ каже:
-Ви схожі на людину, яка перебуває в орієнтуванні, то ви повинні надати паспорт, щоб працівник дізнався особу
4. Команда /do Що написано в орієнтуванні, це ж перетягом РП процесу. Бо працівник зобов'язаний надавати докази орієнтування адвокату (державному або приватному)

Очікуйте відповіді ГА!

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
З адміністратором та гравцем буде проведена бесіда, на жаль трапилось непорозуміння з їх сторони через новий статут СБУ котрий ще не є дійсним.
Вам буде видана компенсація.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі