Розглянуто Ілля Макогон / Не згоден з покарання тому що я діяв згідно правил сервера (викрадення людини)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
87
Реакції
73
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора: Ілля Макогон

2. Особистий нікнейм: Дмитро Джокер

3. Суть скарги: Не згоден з покарання тому що я діяв згідно правил сервера (викрадення людини)

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео) :тут, зміна порушення

5. Дата походження: 26.01.2024

Мої дії зараз перерахую:
  • Обличчя не було видно при викраденні;
  • Викрадання було здійснене в безлюдному місці (нікого не було);
  • Викрадення людини було здійснене в дозволений час (Викрадення проводяться з 10:00 до 23:59 за київським часом);
  • Час не пройшов тримання дозволяється не більше 15 хвилин.

Ось Вам правила серверу по викраданню людини, що я порушив мені цікаво?
4. Правила викрадень
4.1 Проводити викрадення можуть гравці, які перебувають у кримінальних організаціях, однак керувати викраденням повинен гравець старшого складу (лідер, модератор).
4.2 Для викрадення повинні бути об'єктивна причина, кінцева мета, а також план дій.
4.3 Викрадачів має бути втричі більше, ніж осіб, яких викрадають.
4.4 Викрадати людей дозволено тільки в безлюдних місцях і провулках.
4.5 Мінімальний інтервал між викраденнями на всі кримінальні угрупування - 4 години.
4.6 На викрадачах має бути присутня маска.
4.7 Викрадення проводяться з 10:00 до 23:59 за київським часом.
4.8 Криміналітет має право вбити викраденого гравця, якщо силові структури не виконали висунуті вимоги у встановлений термін, але не менше, ніж через 20 хвилин після висунення вимоги.
4.9 Під час викрадення заборонено весь час утримувати жертву в повітряному просторі (не більше 15 хвилин).

Дозволено:
4.11 Позбутися заручника рольовим шляхом, якщо вимоги викрадачів не були виконані (вважається за рольове вбивство).
4.12 Зв'язуватися із силовими структурами через рацію департаменту або прямий ефір ТРК (при цьому не порушувати правила стосовно реклами, не виражатися матом і т.д.).
4.13 Просити "зелений коридор" для безпечного відходу або матеріальні цінності, у такому разі співробітники державних організацій зобов'язані їх надати.
4.14 У разі неуспішного результату переговорів, обидві сторони можуть застосовувати спеціальні засоби до всіх, хто становить загрозу будь-якій зі сторін

Прошу Вас шановна адміністрація покарати пана Іллю Макогон бо він не розуміється в правила серверу (спочатку він дав не зрозуміле порушення потім його змінив). Я не розумію навіщо ті правила здалися якщо адміністрація в них не розуміється. Прошу Вас відшкодувати час який я втратив та зброю яка була втрачена (М4 – 2шт; балончик для розмальовування графіті – 2 шт.) або повернути мені все, що зникло.

Останнє редагування:

Ілля Макогон

Полковник ДСНС | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,421
Реакції
547
Бали
238
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний Гравець
В своїй скарзі ви перелічили правила викрадення, але не уважно їх читали. Нижче даю розділ та пункт, який Ви порушили:
- 4.3 Викрадачів має бути втричі більше, ніж осіб, яких викрадають.
Ви були одні. Чим і порушили правила викрадення і понесли за це покарання

Надав докази ГА. Очікуйте відповідь!

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
87
Реакції
73
Бали
31
Як на те пішло дивиться даний гравець підійшов до мене сам. По перше СБУ має представитися, надати документи мені щоб як глянув їх бо зараз є скіни державних органів (це не було зроблено гравцем Льошою Хмарою);
По друге в даного гравця я гадаю звання капрал. Він не має залишати свій об'єкт;
По третє дивиться гравець сам почав провокувати мене на конфлікт я збирав собі пляшки нікого не чіпав;
По черверте згідно правил серверу поліція має право потрулювати;
І я не розумію допустим хай я щось порушив чому пан Ілля Макогон теж не покарав даного гравця Льошу Хмару. Дивиться в правилах державних органів чітко описано що особа немає залишати пост, і самостійно потрулювати як мінімум повинно бути дві особи та звання у нього повинно бути я мінімум сержант.

Останнє редагування:

Кетті Міракл

Центральна Україна
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
695
Реакції
328
Бали
198
Вітаю.

Покарання видано вірно.
Гарного настрою та приємної гри на UKRAINE GTA.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі