Зачинено Ілля Макогон non rp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Nazikk

Активний
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
35
Реакції
24
Бали
8
  1. Нікнейм гравця: Ілля Макогон
  2. Особистий нікнейм: Назік Кальян
  3. Суть скарги: все почалося з того що я їду на сканії з причепом на бп Харків- Гостомель і я бачу декілка мишин НПУ пісял чого мені ніхто не каже "зупиніть тарнспортинй засіб чи в тому роді слова " я собі спокійно їду по мені починають стріляити працівники НПУ як тільки я виходжу з вантажівки мене без відігровки рп бють тайзером після чого мене везуть до ГУНП Х по дорозі мені розказали міранду і я скзав що я потребую адвоката мені адвоката так і ні хто не придставив після чого ми прибули до ГУНУ і мене повели в кабінет і почи наносити удари по обличю і по тілу після того гравець під іменем Ілля Макогон почав через /me підкидувати наркотики а якщо я не помиляюсь це робиться через /try також до того мені він не надав посвічення і почав видавати рошуки просто так я важаю що цей працівник НПУ Х не є клафікованим працівником.
  4. Докази (скріншот/відео): тик (нажаль я немаю повний фрапс а тілкьки фрагмент так як мене довго запускався обс для запису )
  5. Дата порушення:07.10.2023

Ілля Макогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]
Бажаю здоров'я. Я є Підполковником НПУ Х. Розберемо Вашу скаргу:
По-перше, коли Ви перетинали БП Х-Г, ви збили 2 співробітників держ.органів(тобто мене та 1 працівника СБУ)
По-друге, відігровка тайзера та кайданок була, і це чутно на моєму фрапсі
По-третє, за новими правилами Bed Cop, відігровка підкидування наркотиків робиться через /me
По-чертвертє, як я вказав в попередній відповіді, я є Bad Cop і такі дії мені дозволені
По-п'яте, я просив у Вас паспорт через TAB і після того, як ви не надали паспорт 3 рази, стаття 1.8(тобто непідкорення) видається автоматично.
По-шосте, я Вас замутив на 3 хвилини, тому що ви казали, я не міг чути
Ось відео з моєї нагрудної боді камери: Арешт та поїздка до ГУНП, Саджання людини до КПЗ

Останнє редагування:

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.
Не бачу порушень від працівника НПУ.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі