Відмовлено Ілля Макогон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максік Водний

Шановний гравець
Реєстрування
15 Сер 2023
Дописи
51
Реакції
44
Бали
21
Заявка на оскарження покарання

Шановний адміністратор,

1.Мене звати [Максік Спайс]. Я звертаюся до вас з проханням переглянути рішення щодо покарання, накладеного на мене та моїх товаришів [Ілля Рудий , Тінь Горд]. Вважаю, що покарання було накладене несправедливо, і хочу надати деякі роз’яснення з цього приводу.

Ми зайшли на військову частину (ВЧ) відповідно до правил. Згідно з ними, вхід на ВЧ дозволено трьом особам, і ми дотрималися цього правила, зайшовши втрьох. Час, коли ми зайшли, також відповідав встановленим часовим рамкам для доступу.

Однак, адміністратор "Ілля Макогон" покарав нас, аргументуючи це тим що просто зверніться на форум , без пояснення чому він нас відкинув. Хочу зазначити, що наш третій товариш загинув в бою , але був до цього в зоні ВЧ. Це можна підтвердити через логи або запис відеоспостереження, який ми подали.

Ми просимо переглянути це рішення, оскільки вважаємо, що покарання є необґрунтованим. Наші дії повністю відповідали правилам сервера, і ми не мали на меті порушувати встановлені норми.

Сподіваюся на ваше розуміння і справедливий розгляд нашого випадку.

З повагою,
[Максік Спайс]

2.докази. Тик
5.дата порушення .05.06.24

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець! Адміністратор видав покарання вірно. Вашого напарника вбили, та замість того, щоб бігти на вихід з ВЧ, Ви побігли до бункеру.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі