Відмовлено Ілля Макогон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Ромарес

Шановний гравець
Реєстрування
8 Кві 2025
Дописи
89
Реакції
44
Бали
31
1745326944854.png

Нікнейм адміністратора: Ілля Макогон
Особистий нікнейм: Роман Ромарес ID:6879688
Суть скарги: Я, старший лейтенант НПУ сумлінно виконувавши свої обовязки, а саме, з напарником евакуйовував авто які порушили правила паркування, підверглися грубому перешкоджанні роботі евакуатора, після чого я почекав і поспостерігав за поршником чи це не випадковість і коли впевнився у тому, що це цілеспрямоване перешкоджання зробив контрольний вистріл, а після того відкив вогонь по порушнику і стріляв по нього і по авто щоб його обмежити у русі, по колесах, ми з напарником відбивали напад, бо порушник відкрив вогонь по нам. В цей час напарник не попередивши мене викликав адміна і той увзянив мене по DM Car + FD. Я вважаю із його сторони це було неправомірно! Оскільки ми відбивали напад, ви самі прекрасно знаєте важкість нашої роботи і замість того щоб покарати порушників, Макогон відкидає мене, при цьому перешкоджає роботі НПУ! Вимагаю справедливого розгляду моєї скарги на Макогона! І прийняти відповідні дії, Вимагаю компенсації від Макогона за завданий збиток і втрачений час, а саме 30хв у вязниці і плюс добирання без авто на службу, в сумі год робочого час і моральної компенсації у розмірі 500к. У скаргах бачу не раз на нього пишуть скарги, прийміть відповідні міри, дякую.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): <<Click>>
Дата походження: 22.04.2025 14:17

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі