Відмовлено Ілля Пилявський, дитинство, розбагатіння.РП Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Альварез

Генерал ДСНС | У відставці
Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
41
Реакції
27
Бали
33
Дитинство:я народився в 2000 році в Г. народився 25.05.2005 в Г.Харків Мій тато вчив мене битися з 4 років,а мама це підтримувала,я любив дивитися фільми серіали все де показують боротьбу,у 2012 році ми купили нову квартиру в центрі Г.Полтава а минулі власники квартири залишили нам величезну плазму, коли батьки поїхали на роботу я дивився передачу про бокс,і дивлячись на цю передачу боксував,і випадково зачепив телевізор і він упав з кріплення вниз екраном,я намагався щось зробити але не встиг тут приїхали батьки, і сильно налякали мене, і наступного дня я вирішив заробити на нову плазму, влаштувався я кур'єром мені дуже подобалося ця робота і платили добре, і ось я накопичив на нову плазму, батьки похвалили мене, і після своєї помилки я навчився заробити гроші у юному віці

Юність і доросле життя:
У 2013 році мені виповнилося 13 років і мені на день народження подарували мотоцикл, мені він дуже подобався я катався на ньому щодня поки не приїхав на банду, тому що я побачив оголошення про те, що шукають заступника в банду, я пройшов співбесіду і почав працювати ,взяв рядок високого класу в м.Полтава і виїхав туди на своєму мотоциклі, коли я приїхав мене вже чекали на банді,ми почали нашу кар'єру і дуже швидко її закінчили,я видав примії працівникам своєї банди,і отримав найбільшу суму за свою роботу а саме 300.000 тис грн, і я так працював до 17 років, у мене з'явилася власна квартира в центрі міста Харків, машина БМВ м5е60, і багато дорогого одягу
коли мені виповнилося 16 років я купив свою особисту банду і почав проводити співбесіду з моїми заступниками, і ось тепер у мене є все для життя, квартира, будинок, машина, бізнес,банда

Зараз мені 23 років, я працюю далекобійником, відпочиваю з друзями і їздимо з ними на рибалку, і продаємо спійману рибу непогано заробляючи, в пошуках дружини, люблю займатися бігом, і грати в азартні ігри, але азартні ігри до хорошого не довели ,Я програв свій будиночок в селі,і попросив друга пустити пожити перший час,а потім він зовсім сказав залишайся жити зі мною,я звичайно погодився, Тепер ми з ним працюємо на роботі інкосатора напарниками і мені дуже подобається з друзями веселіше, коли я піднявся на ноги я купив квартиру в Дніпрі, у мене там поруч жили батьки, я часто ходжу до них після роботи, ми паримось у басейні , смажимо шашлики, купаємося в басейні, мій друг закохався в нашу колегу по роботі, і він запитав у мене пару порад про там як сподобається їй, я йому пояснив все докладно, він потис мені руку і пішов до неї, після чого наздоганяю його і пропоную потусити мене на новосілля в моїй квартирі в м.Дніпра, ми домовилися про зустріч, пройшов час, і він стукає у двері, я відчиняю а він з нашою колегою, я запитав у нього ну що ти сподобався їй? Він каже звичайно, ну ось ми випили не мало, лягли спати, вона приходить до мене і починає спокушати, друг який йшов у туалет побачив це і почав кричати на мене, я все пояснив і він повірив мені, після чого встромив ніж у її груди , після чого мені стало погано я почав задихатися, після цього випадку я вирішив піти у нападне угруповання Щоб звикнути до вбивств та багатьох поганих речей

хобі: Гуляти, кататися на машині, читати книги, грати у футбол

Михайло Архангел

Поважний гравець
Реєстрування
6 Гру 2022
Дописи
537
Реакції
175
Бали
103
Адреса
Покровськ
Веб-сайт
www.google.com
Вітаю

Ви порушили №1 пункт
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі