Святослав Ярмоленко
Yeat
- Реєстрування
- 22 Жов 2022
- Дописи
- 51
- Реакції
- 62
- Бали
- 21
- Нікнейм гравця: Ілля Рамірес
- Особистий нікнейм: Святослав Ярмоленко
- Суть скарги: Бажаю здоров'я всім хоч це і гос але я вважаю що навіть клани повинні це побачити.В СБУ міста Х нещодавно поставили нового полковник а саме Ілля Рамірес в мене до нього не було претензій до моменту доки він в очікуванні обзвону не затронув тему історії де сказав що сталін молодець що був порядок що краще було в ссср (сталін людина яка (признанно світом) підписала голодомор та вбила
і що нашій країні було краще б дружити з росією. я 10-й ранг підполковник я не можу такого терпіти коли я переходжу на такі проекти щоб насолоджуватись патріотизмом а мене зустрічають такі випадки та індівідуми чесно кажучи нема слів.Я вважаю що ця людина зобов'язана отримати покарання бо це не свобода слова як кажуть а сепаратизм і наші військові воюють уж точно не за те щоб хвалили сталіна та казали про дружбу з рф особливо після Бучі Ірпіня і так далі.Я прошу передевитись рішення пана Набанова о його прийнятті та безвинності не вважаю що розмови з ним достатньо бо про дружбу з росією це вже просто край був.
от 2,2 до 3,9 млн українців)
- Докази (скріншот/відео): тиц
- Дата порушення: 21.09.23